vineri, 27 aprilie 2012

Aur european pentru Taekwon-Do-ul ITF ieşean!


* După cum ne-am obişnuit în ultimii ani, Campionatul European de Taekwon-Do ITF reprezinta ocazia perfectă pentru Sorin Miron şi clubul sportiv Kwang-Gae Iaşi de a îmbogăţi salba de medalii internaţionale a Iaşului

In acest an, Sorin Miron a revenit de la Campionatul European de Taekwon-Do ITF din Slovenia cu 2 medalii la competitia pe echipe si un loc 5 la proba de Tehnica individual.
Editia din acest an a Europenelor a avut loc in perioada 19-22 aprilie 2012 in Maribor (Slovenia) si a reunit la start 486 de sportivi din 28 de tari. Romania a cucerit 3 medalii de aur, 3 de argint si 7 de bronz, ocupand locul 7 in clasamentul general.
Din cele 4 probe de concurs, echipa de seniori a Romaniei din care face parte si ieseanul Sorin Miron s-a clasat pe podium la doua dintre ele: Aur la Tehnici Speciale si Bronz la Spargeri Forta. De asemenea, la probele de Lupta si Tehnica, Romania s-a clasat pe locurile 5-8.
"Sunt foarte bucuros pentru faptul ca ne-am mentinut suprematia la Tehnici Speciale echipe seniori si in Slovenia. In acelasi timp, am si o urma de regret pentru ca ne-am dorit foarte mult aurul si la Spargeri Forta pe echipe, pentru a obtine din nou Cupa pentru cea mai buna echipa de seniori, dar atat s-a putut anul acesta. Sper ca in 2013, in Ucraina, sa obtinem aurul si la spargeri.
Il felicit pe fratele meu Marcel Miron pentru obtinerea titlului de campion european la Tehnici speciale, pentru a 6-a oara. La cat mai multe titluri! Tin sa multumesc celor care au facut posibila participarea mea la acest campionat si la stagiile si competitiile pregatitoare: Doamna Saveta Echimov (SC EKY-SAM SRL), Dl. Adrian Lazar (SC TELESOFT SRL) si Dl. Ioan Samson (SC SAMI-TRANS SRL) si sper ca vor fi alaturi de club si pe viitor pentru a continua sirul performantelor iesene. De asemenea, sper sa revina langa noi cu sprijin financiar si autoritatile locale iesene", ne-a declarat Sorin Miron, centura neagra 1 DAN, presedinte si antrenor al Clubului Sportiv Kwang-Gae Iasi.
Pentru cei interesati, antrenamentele de Taekwon-Do ITF au loc dupa urmatorul program: Luni, Miercuri si Vineri - orele 20.30 la Sala de sport a Colegiului Economic Nr. 1 din Iasi (Str. Sararie - Tg. Cucu). Mai multe detalii gasiti pe site-ul clublui: www.ITF-IASI.ro
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu