vineri, 20 aprilie 2012

CSMS Iaşi – FCM Bacău, un derby moldav programat pe stadionul din Dealul Copoului


* Partida dintre ieşeni şi băcăuani este programată sâmbătă, 21 aprilie, de la ora 11.00, în cadrul etapei a 22-a a Seriei I din Liga a II-a de fotbal

Înaintea disputei de sâmbătă, de pe stadionul Emil Alexandrescu din Copou, la obişnuita conferinţă de presă dinaintea partidelor disputate de CSMS Iaşi pe teren propriu, antrenorul gazdelor, Ionuţ Popa a declarat: "Sâmbătă, cu Bacăul, ne aşteaptă un meci foarte important. Oaspeţii sunt o echipă grea, periculoasă, care pe parcursul întregului joc au o mişcare permanentă şi o dăruire totală. Din păcate, la acest meci nu putem conta pe doi dintre cei mai în formă jucători ai noştri, Bădic şi Marjanovic, ambii având probleme medicale. Acest lucru ne complica mult situaţia, deoarece pe flancul stâng şi în atac rămânem în câte un singur jucător. Nu mă mai plâng însă, că iarăşi mă acuză lumea la biserică de faptul că sunt plângăcios. Mi-aş dori să mai aducem jucători, pentru că vor veni şi suspendările. Să vedem ce se întâmplă cu Snagovul, poate alegem ceva de acolo. Mă bucură faptul că Avrămia e din ce în ce mai bine şi chiar dacă stoperii actuali sunt în formă va veni şi ziua lui".
Popa a spus şi ce daruri a primit de ziua lui, marţi el împlinind 59 de ani: "O tavă de savarine şi un BMW X 6! Prăjiturile - reale, BMW-ul - de jucarie".
De remarcat că FCM Bacău va veni pe stadionul din Copou cu un nou antrenor principal pe banca tehnică, Cristi Popovici înlocuindu-l în urmă cu câteva zile pe Gheorghe Poenaru, care s-a retras din motive personale. Observatorul partidei de la Iaşi este Prodan Stan, din Alexandria.
Celelalte meciuri ale rundei mai sus amintite sunt:
- 20 aprilie, ora 16:00: Gloria Buzău - Astra II Giurgiu;
- 21 aprilie, ora 11:00: Farul Constanţa - Săgeata Năvodari, FC Delta Tulcea - FC Botoşani, FC Snagov -  CS Otopeni (nu se ştie însă dacă acest meci se va juca, gazdele având mari probleme financiare), Callatis Mangalia - Viitorul Constanţa.
- 22 aprilie, ora 11:00: CF Brăila - FCM Dunărea Galaţi.
Partida Dinamo II Bucureşti - Victoria Brăneşti va fi 3-0 (la masa verde), oaspeţii fiind excluşi din campionat pe motive financiare.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu