sâmbătă, 28 aprilie 2012

E greu fără Cernescu şi Ignea: Poli Agro Unirea Iaşi – CSM Bucureşti 5-49 (5-21)


* Sâmbătă, în Superliga CEC Bank la rugby, fără doi titulari în 15-le de start, ieşenii au încasat pe teren propriu nu mai puţin de 7 eseuri transformate, suferind astfel o înfrângere ruşinoasă prin proporţiile scorului, în etapa a IV-a a jocului cu balonul oval

Stadionul Tepro din cartierul Tătăraşi a găzduit astăzi, în faţa a 700 spectatori, meciul de rugby dintre nou promovata Poli Agro Unirea Iaşi şi mult mai titrata CSM Bucureşti. Fătă titularii Ignea (accidentat) şi Cernescu (chemat la lotul României de rugby în 7), ieşenii au fost “carne de tun” în faţa atacurilor echipei din Capitală, care a reuşit o victorie concludentă în faţa moldovenilor, cu scorul de 49-5 (21-5). Singurul eseu al gazdelor a fost reuşit de Radu Florin Amariei, în min. 38, transformarea fiind însă ratată de Marian Moroşan. Pentru oaspeţi au înscris Sârbu, Conache, Petreanu, Surugiu (2) şi Ispir – eseuri, plus un eseu de penalizare, iar Ionuţ Florea a reuşit 7 transformări şi 7 posibilile ! Meciul de la Iaşi a fost arbitrat de Vlad Iordăchescu, ajutat de asistenţii Cristian Şerban şi Ionel Tinu. Celelalte meciuri ale rundei cu nr. 4 sunt CSM Ştiinţa Baia Mare-Dinamo Bucureşti (sâmbătă, ora 15.00) şi respectiv U Cluj - RCM Timişoara şi Steaua Bucureşti - Farul Constanţa (duminică).
În runda viitoare, cea cu nr. 5, sunt programate partidele RCJ Farul Constanţa - CSM Ştiinta Baia Mare, RCM Universitatea de Vest Timişoara - CSA Steaua Bucureşti, CS Dinamo Bucureşti - CS Poli Agro Unirea Iaşi şi CSM Bucureşti - CS Universitatea Cluj.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu