vineri, 27 aprilie 2012

Fotbal la concurenţă în Dealul Copoului



Etapa a 15-a din prima ligă de fotbal feminin programează sâmbătă, pe terenul
sintetic din Complexul Emil Alexandrescu din Copou, meciul dintre CS Navobi Iaşi şi AFC Fair Play Bucureşti. În tur echipa bucureşteancă a câştigat cu 7-1, iar acum ocupă poziţia a V-a a ierarhiei din Seria Est, cu 21 de puncte.
Echipa CS Navobi Iaşi (locul 8, cu 10 puncte) s-a antrenat bine pentru acest meci, dar din nefericire sunt incerte pentru această partidă patru jucătoare, Mihaela Ghebănoaiei, Mădălina Petria, Andreea Ceuşu şi Costina Albu, care sunt accidentate. Brigada de arbitri este formată din centralul Vlad Baban şi asistenţii Ştefan Patrichi şi Ştefan Adrian Tudorache, toţi din Iaşi.
Suntem în faţa unei noi provocări pe care, cu ajutorul Celui de Sus dar şi cu muncă şi atenţie o putem depăşi. Sperăm să recuperăm cele 4 jucătoare de bază accidentate şi să aliniem formaţia cu care am început returul şi care a adus aceste frumoase rezultate până acum. Am crescut foarte mult în joc, iar rezultatul de egalitate de la Brazi, ocupanta locului secund, ne-a dat mare curaj şi speranţă că putem câştiga meciul de sâmbătă. Îmi pare rău că meciul nostru este la aceeaşi oră cu meciul CSMS-ului, căreia îi dorim succes şi promovare sigură în Prima Ligă, dar sperăm ca spectatorii fideli să ne fie alături şi de această dată şi să le oferim bucuria unui nou succes”, a declarat Adrian Ambrosie, antrenor la CS Navobi Iaşi.
Tot sâmbătă şi tot de la ora 11.00, dar pe terenul central a stadionului Emil Alexandrescu, CSMS Iaşi se va confrunta cu CS Otopeni, în etapa a 24-a din Seria I a Ligii a II-a de fotbal. Observatorul disputei va fi Mihai Calistru, din Botoşani. Celelalte partide ale rundei “masculine” de sâmbătă sunt:
- ora 11:00: Farul Constanţa - CF Brăila, FC Delta Tulcea - Săgeata Năvodari, Callatis Mangalia - Astra II Giurgiu, FC Municipal Bacău - Viitorul Constanţa.
- ora 13:00: Dinamo II Bucureşti - FCM Dunărea Galaţi.
Nu se dispută partidele Gloria Buzău - Victoria Brăneşti 3-0 şi FC Snagov - FC Botoşani 0-3, ambele omologate la “masa verde”.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu