duminică, 8 aprilie 2012

Remiza albă în Dealul Copoului: CS Navobi Iaşi - FC Alice & Tunes Piteşti 0-0


* Etapa a 13-a din Liga I de fotbal feminin a adus în prima zi a Sf. Paşte la romano-catolici şi în “Duminica Floriilor” la ortodocşi un nou meci pe terenul sintetic din Dealul Copoului

Dupa evolutiile bune din startul returului de campionat, cand iesencele au reusit o victorie si o remiza, partida dintre CS Navobi (locul 8 în clasament) si FC Alice & Tunes Pitesti (locul 6) se anunta extrem de interesanta. Pitestencele au avut prima ocazia de gol chiar in minutul 2, cand la o pasa filtrata a capitanului de echipa pe varf, portarul echipei CS Navobi iese inspirat la 25 de metri si respinge o minge extrem de dificila, care putea duce la un alt deznodamant al partidei. Aceeasi portarita Madalina Enache se remarca in minutul 10, cand prinde o minge sutata de la 16 metri de o jucatoare din Trivale.
Replica iesencelor a venit in minutul 17, cand Magda Tanasa executa o lovitura libera de la 20 metri, respinsa cu dificultate de excelenta portarita a echipei pitestene. In minutul 24, faza rapida de atac Navobi, Andreea Ceausu patrunde pe partea stanga, centreaza in careu si Andreea Dascaleanu reia din 8 metri, cu capul, milimetric pe langa poarta oaspetelor. Atacanta echipei iesence, Dascaleanu trece din nou pe langa deschiderea scorului in min. 41, cand a scapat singura cu portarul advers, dar a sutat pe coltul scurt oferindu-i acesteia posibilitatea sa respinga in corner.
Repriza a doua a fost dominata de iesence, care si-au creat numeroase ocazii de gol prin Magda Tanasa, in min.48, Mihaela Ghebanoaiei, in min. 57 si Andreea Ceausu, in min.66. Finalul disputei a fost dramatic, fiecare echipa putea sa marcheze, dar portarii celor doua formatii si-au facut pe deplin datoria si au facut ca partida sa se incheie asa cum a inceput, 0-0.
Formatia CS Navobi Iasi a evoluat in urmatoarea alcatuire: Madalina Enache - Ana Maria Rosu, Madalina Petria ('50 Roxana Prodan), Larisa Ambrosie (capitan), Olivia Obreja - Magda Tanasa, Monica Calancea ('85 Roxana Pricop), Mihaela Ghebanoaiei, Costina Albu ('75 Rahela Gangal) - Andreea Dascaleanu ('88 Ramona Negri), Andreea Ceausu
Dupa meciul din Copou, prof. Adrian Ambrosie, antrenorul echipei CS Navobi Iasi, a mentionat: "Consider aceasta remiza ca pe un rezultat echitabil, atribuit in mare masura celor doi portari, care au fost eroii meciului de astazi. Ma bucura faptul ca este al doilea meci in care nu am luat gol. Apararea a inceput sa isi faca datoria, asteptam si atacul. Se pare ca mai avem inca de lucrat la finalizare. Totusi cred ca suntem pe drumul cel bun. Felicit echipa intreaga pentru daruire si implicare in joc. Speram sa continuam ascensiunea si cu rabdare, sustinere si incredere sa formam o echipa competitiva care sa aduca rezultate importante Iasului".
Celelalte rezultate ale etapei a 13-a au fost: FCM Tg Mures - Viitorul Buzau 16-0, Metalul Vlahita - CS Brazi 1-3, CS Blue Angel Brasov - CSS Tirgoviste 2-0, SN Constanta - AFC Fair Play Bucuresti 1-0.
In urmatorul meci de campionat, CS Navobi Iasi va juca restanta din etapa a 12-a, la CS Blue Angel Brasov, miercuri, 11 aprilie, de la orele 17,00.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu