vineri, 15 iunie 2012

Armata tenismenelor din ţara noastră salută „BCR Open România” !


* Cel mai important turneu internaţional feminin de tenis desfaşurat la noi în ţară, BCR Open România, continuă tradiţia sprijinului acordat de BCR marii performanţe şi este răspunsul ideal la boom-ul pe care româncele îl produc în “sportul alb” la nivel mondial
Organizat de FR Tenis si MPG, turneul e dotat cu premii de  100.000 de dolari, plus ospitalitate, si va avea loc in perioada 16-22 iulie, la Arenele BNR, din Bucuresti, imediat după ce la arenele CFR Iaşi va avea loc tot un turneu feminin din calendarul ITF denumit “Circuit FRT PRO - Trofeul Municipiului Iaşi”.
Niciodata in istoria tenisului, Romania n-a propulsat spre varfurile ierarhiei feminine atatea talente. Nu mai putin de sase romance figureaza in clasamentul WTA printre cele mai valoroase 100 de sportive ale lumii, multe dintre jucatoarele noastre pregatindu-se acum pentru competitia de acasa.
"Daca anul trecut, conceptul "O noua atitudine" a adus un val de jucatoare noi care si-au confirmat valoarea calificandu-se in top 100 WTA si chiar top 50, noul concept, "Tenisul care te cucereste", prezinta jucatoarele intr-o ipostaza absolut noua, fermecatoare si sarmanta care denota putere si in acelasi timp feminitate, exact ceea ce defineste tenisul feminin romanesc actual. Imi doresc foarte mult ca trofeul BCR Open Romania 2012 sa ramana in tara si oricare dintre jucatoare va castiga acest trofeu, il va merita cu siguranta. Cu foarte multe romance pe tabloul de joc, exista sanse reale sa se intample acest lucru. Asadar, invit spectatorii in numar cat mai mare la Arenele BNR sa urmareasca parcursul sportivelor pe care au foarte rar ocazia se la vada jucand acasa" a declarat Presedintele FRT, Ruxandra Dragomir.
"Pe noi, tenisul ne-a cucerit de mai multa vreme. Suntem sponsorii BCR Open Romania de mai bine de 10 ani si ne bucuram ca suntem in continuare. Consideram ca avem in permanenta un transfer de valori intre brandul BCR si tenis. In speta, ne bucuram de aceeasi dedicatie, aceeasi munca sustinuta, performanta si fair-play. Anul acesta sper ca noul concept sa va cucereasca pe toti" a adaugat Daniel Pană, Director Executiv Directia Marketing BCR.
Jucatoarele direct implicate in campanie sunt şapte dintre cele mai bune românce: Irina Begu (locul 59 in lume la simplu si 37 la dublu), campioana editiei anterioare si, conform WTA, revelatia sezonului 2011, Alexandra Cadanţu (78 simplu, 102 dublu), Alexandra Dulgheru (114 simplu, 121 dublu), Mihaela Buzărnescu (149 simplu, 154 dublu), Elena Bogdan (203 simplu, 117 dublu), Mădălina Gojnea (205 simplu, 268 dublu) şi Raluca Olaru (275 simplu, 134 dublu), toate fiind prezente şi pe tabloul de joc. Pe durata turneului, şi alte jucătoare din România, se vor alătura mesajului.
In acest context, se confirma faptul ca nu doar separat, ci mai ales impreuna, jucatoarele noastre de tenis reprezinta o forta. La nivel international sunt percepute ca „armata" romancelor care au luat cu asalt Topul 100 WTA si despre ale caror performante se aude din ce in ce mai des. E principalul motiv care a dus la alegerea conceptului campaniei BCR Open Romania 2012" a justificat Cătălin Mocuţa, Presedintele MPG, alegerea tematicii campaniei din acest an.
Celor care nu vor putea fi prezenti la Arenele BNR pe durata desfasurarii turneului, partenerii media oficiali ai BCR Open Romania le vin in ajutor. Finalele de simplu si de dublu vor putea fi urmarite in direct si in exclusivitate pe GSP TV. In plus, pe durata turneului, Gazeta Sporturilor va gazdui o sectiune speciala dedicata BCR Open Romania, cu cele mai interesante reactii si evenimente de la Arenele BNR. Informatii la cald vor fi transmise si pe alte posturi de televiziune (Antena 1, Antena 2, Antena 3 si Euforia TV), dar si la Radio ZU.
Sponsorii oficiali care sustin editia din 2012 a BCR Open Romania sunt Hotel Pullman - hotelul oficial, Mercedes-Benz - masina oficiala si Force 1 - furnizorul oficial al serviciilor de securitate in cadrul Arenelor BNR.
Accesul la Arenele BNR din Bucureşti va fi gratuit pentru elevi si studenti (pe baza carnetului de student/elev), pe toata perioada desfasurarii evenimentului, iar pentru celelalte categorii de public intrarea va fi libera din sambata calificarilor si pana miercuri, inclusiv. Pentru celelalte zile, preturile biletelor vor fi: 10 lei (joi), 20 de lei (vineri), 30 de lei (sambata) si 40 de lei (duminica). Va exista si posibilitatea de achizitionare a unui abonament valabil pe toata durata turneului, la pretul de 75 de lei. Biletele se vor pune in vanzare prin reteaua Eventim si la Arenele BNR.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu