miercuri, 27 iunie 2012

CSMS Iaşi păşeşte cu stângul în turneul din Austria


* În primul amical al verii, elevii lui Ionuţ Popa au pierdut cu 1-3 (1-1) întâlnirea disputată astăzi, 27 iunie, împotriva ruşilor de la Rotor Volgograd

Cu un prim adversar schimbat în ultima clipă, CSMS Iaşi a evoluat astăzi împotriva formaţiei Rotor Volgograd, din liga a doua din Rusia, care a înlocuit astfel echipa austriacă de liga a treia, SC Ritzing.
Elevii lui Ionuţ Popa au pierdut confruntarea cu echipa din Volgograd cu scorul de 1-3 (1-1), după de Cl. Ionescu a deschis tabela de marcaj printr-un gol marcat în min. 9, dar ruşii au înscris apoi de trei ori la rând, în minutele 28, 80 şi 90, după cum ne-a informat confratele Mircea Ungureanu, purtătorul de cuvânt al echipei din Dealul Copoului.
Pentru CSMS Iaşi au evoluat: Irimia - Creţu, R. Tincu, Mitrea, Vladu - Onofraş, Cl. Tudor, Milea, Ciucur - Gado, Cl. Ionescu. Au mai jucat: Grigore - Humă, Avrămia, Straton, Nalaţi, Chindriş, Gorovei, Herghelegiu, Crenganiş.
De menţionat că lotul echipei ieşene, aflat într-un cantonament de pregătire în Austria, va mai primi două întăriri, noile achiziţii fiind fundaşul de bandă dreaptă Petar Jovanovic (liber de contract şi care a jucat la FC Vaslui, dar şi la Poli Iaşi în anii din urmă) şi atacantul Adrian Gheorghe Răduca (de la Minerul Motru).
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu