marți, 12 iunie 2012

Momente artistico-sportive în deschiderea competiţiei de popice “Trofeul Municipiului Iaşi”


* Festivitatea de deschidere a competiţiei de popice Trofeul Municipiului Iasi va avea loc vineri, 29 iunie, ora 10.00, la arena de popice CFR Iaşi, din Şos. Naţională nr. 7-9, unde intarea spectatorilor va fi liberă * Turneul pentru amatori şi profesionişti va continua şi în ziua de sâmbătă, 30 iunie 2012, tot de la ora 10.00
La festivitatea de deschidere va fi prezentă şi conducerea Federaţiei Internaţionale de Popice – NBC - din Germania, conducerea Federaţiei Române de Popice-Bowling – FRPB - din Bucureşti, conducerea Clubului Sportiv CFR Iaşi şi oficialităţile locale.
Programul festivităţii de deschidere, din 29 iunie 2012, cu câteva momente artistico-sportive, este următorul:
- ora 10.00 - Recital de Dans Sportiv cu elevii clubului Nikons Iaşi (preşedinte: Mariana Niculiţă - partea I);
- ora 10.05 - Recital de poeme şi fabule cu Emil Gnatenco;
- ora 10.10 - Recital muzical al elevilor lui Teodor Munteanu (de la Ateneul Tătăraşi)
- ora 10.20 -10.25 - Recital de Dans Sportiv cu elevii clubului Nikons Iaşi (partea a II-a)
Vor urma cuvintele de salut  adresate participanţilor de către conducerile NBC, FRPB, CFR Iaşi şi din partea oficialităţilor locale. Se desfăşoara apoi turul I din competitia profesioniştilor, cu minim 20 sportivi participanţi de la cluburile de popice din România.
Competiţia continuă pe 30 iunie, tot de la ora 10.00, cu turneul internaţional pentru amatori (pe 4 secţiuni deschise pentru toată lumea, la masculin – cadeţi+juniori+seniori şi respectiv veterani, la feminin, apoi Cupa Presei) şi turneul final play-off pentru profesionişti (cu participarea primilor 8 clasaţi la finalul turului I). La turneul pentru amatori vor participa şi popicarii de la Asociaţia de Nevăzători din România-Filiala Iaşi, sub conducerea antrenoarei Rădiţa Oneţ-Apostol. Vă aşteptăm !
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu