joi, 5 iulie 2012

Federaţia de Minifotbal din România este susţinută de sponsori germani


* Cu ocazia pregătirii Campionatului Naţional de Minifotbal de anul acesta, Federaţia de Minifotbal din România a prezentat unul dintre noii parteneri ai minifotbalului autohton, compania germană SMG
Din 1975 SMG se ocupă cu dezvoltarea de utilaje moderne pentru instalarea suprafeţelor sintetice din industria de sport. De asemenea, încă din anii ’80 SMG a prezentat primele inovaţii la nivel mondial pentru întreţinerea gazonului artificial. Utilajele realizate de compania germană SMG acoperă toate etapele de montare a gazonului artificial, de la instrumentele profesionale de tăiere până la instalarea nisipului şi granulelor de cauciuc. Pentru întreţinerea corespunzătoare a suprafeţelor de gazon artificial SMG oferă 10 utilaje diferite pentru întreţinere şi curăţare, de la dispozitive acţionate manual până la maşini echipate inclusiv cu motoare. Caracteristicile de întreţinere şi curăţare a produselor SMG îndeplinesc toate cerinţele producătorilor de gazon artificial, UEFA şi respectiv FIFA.
SMG este un pionier în acest sector special de activitate al suprafeţelor sintetice de sport şi a gazonului artificial, având o experienţă şi o competenţă recunoscută de zeci de ani la nivel mondial. 
Acest parteneriat reprezintă o recunoaştere a contribuţiei noastre la dezvoltarea minifotbalului. Germania este un model pentru România în foarte multe domenii de activitate, iar SMG este deja un lider inconstestabil în domeniul montării şi întreţinerii gazonului artificial. Suntem siguri că prin acest parteneriat terenurile de minifotbal din România vor oferi condiţii optime jucătorilor noştri”, ne-a declarat Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei de Minifotbal din România.
Astfel, SMG se alătură susţineri promovării minifotbalului în România care a confirmat deja atât la nivel naţional cât şi în plan european. Impactul fenomenului minifotbal în ţara noastră are ca dovadă şi cele două titluri europene câştigate de echipa naţională a României în 2010, la Bratislava, şi în 2011, la Tulcea. La nivel continental, în acest moment “European Minifootball Federation” are peste 600.000 de jucători de minifotbal din 21 de ţări europene, iar numărul acestora se află într-o continuă creştere.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu