marți, 3 iulie 2012

Forte noi în echipa DJST Iaşi care participă la Swimathon!


* Echipa DJST Iasi, care participa la prima editie a competiei de inot Swimathon Iasi, si-a marit dispozitivul cu 5 membri dornici sa mobilizeze o suma cat mai mare pentru ideile care pot schimba Iasul in bine

Acestia sunt: Florin Cojoc, calificat la Jocurile Paralimpice, proaspat medaliat cu aur la Campionatele Europene Paralimpice, proba de saritura in lungime; Costel Tiron, medaliat cu aur la Campionatul European al Penitenciarelor (4-7 iunie la Iasi, antrenor si capitan al echipei nationale de fotbal a Romaniei - personalul administrativ din penitenciare), fost jucator de fotbal al Politehnicii Iasi; Sergiu Melinte, Presedinte ASEI (Asociatia Suporterilor de Elita din Iasi); Andrei Moldoveanu, fost campion national la scrima (juniori), consilier DJST Iasi; Gabriel Popescu, manager OMV.
Am adus forte noi in echipa. Cu totii suntem 6 si ne-am propus sa mobilizam 1000 lei pentru Fondul “Ideile tale schimba Iasul”. La 100 de sustinatori, un calcul simplu indica 10 lei / persoana, adica mai putin de 1 pachet de tigari. Cred ca sacrificiul merita. Astept cat mai multi ieseni sa vina sa sustina echipa DJST Iasi”, a declarat Lector Univ. Dr. Ciprian Paraschiv, director executiv DJST Iasi.
Va reamintim ca vineri, 6 iulie 2012, intrele orele 15.00 – 18.00, la Strandul Municipal Iasi va avea loc prima editie a competiei de inot Swimathon Iasi. Evenimentul este organizat de Fundatia Comunitara Iasi, cu sprijinul Primariei Municipiului Iasi.
Dintre proiectele pe care iesenii le pot sustine se numara: „Atelier de produse din materiale reciclabile” (Organizatia Upside Down), „Calificare si educatie pentru mamicile din Centrul Maternal Iasi” (Atelierul Parintilor Iasi), „Fii sigur ca esti sanatos!  - Reamenajarea si promovarea Centrului de Consiliere si Testare HIV din Iasi” (ARAS), Fondul “Ideile tale schimba Iasul” (Fundatia Comunitara Iasi), Fondul de Burse (Fundatia Comunitara Iasi), Fondul de Revitalizare Urbana “Turnul Nostru” (Fundatia Comunitara Iasi), Fundraising pentru Stefanut (Colegii lui Stefanut), “Premii anuale de excelenta pentru membrii AIESEC Iasi”, “Servicii Integrate de Recuperare pentru Copiii cu Dizabilitati din Iasi” (Fundatia Serviciilor Sociale Bethany), “Tinerete pentru batranete” (Fundatia Solidaritate si Speranta Iasi), “YouthBank Iasi” (Fundatia Comunitara Iasi), “Zambete pentru copii” (Asociatia Mai Bine).
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu