joi, 5 iulie 2012

“Furtună” de goluri în Austria în contul fotbaliştilor de la CSMS Iaşi


* În această seară, în cantonamentul de pe meleaguri austriece, CSMS Iaşi a învins pe mai modesta FC Ritzing cu scorul de 4-0 (3-0)
În cantonamentul fotbaliştilor ieşeni din Austria, CSMS a învins astăzi pe gazdele de la FC Ritzing (liga a treia) cu scorul de 4-0 (3-0), într-un meci care a debutat cu o întârziere de o oră din cauza unei furtuni. Golurile ieşenilor, din cadrul partidei cu nr. 5 din cantonamentul din Austria, au fost reuşite de Onofraş – min. 18, Petrovic – min. 32 şi 63, Herghelegiu – min. 41. Echipa de start a trupei din Dealul Copoului a fost: Grigore - Marcos, Creţu, Avrămia, Ţigănaşu - Onofraş, Cl. Tudor, Petrovic, Vladu - Diego, Herghelegiu. Au mai evoluat: Gado, Cl. Ionescu, Jovanovic, Mitrea, Humă, Crenganiş, Gorovei, Răduca.
Să mai menţionăm că, echipa ieşeană va disputa meciurile oficiale din primele două etape ale Ligii I de fotbal în zilele de duminică, 22 şi 29 iulie 2012. În prima etapă, CSMS Iaşi primeşte în Copou vizita Oţelului din Galaţi, partida urmând a debuta la ora 19.00. Peste o săptămână, CSMS Iaşi joacă în deplasarea din Capitală, cu Dinamo Bucureşti, cu începere de la ora 21.30. Ambele partide vor putea fi urmărite în direct pe DIGI SPORT.
Dar până atunci, vineri, 6 iulie, de la 18.30 (ora României), CSMS Iaşi se va confrunta în Austria cu binecunoscuta formaţie Rapid Viena.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu