sâmbătă, 21 iulie 2012

Ionuţ Popa a plecat de la CSMS Iaşi !


Înaintea meciului de duminică, din prima rundă a Ligii I de fotbal a României, antrenorul CSMS Iaşi, Ionuţ Popa, a demisionat şi a plecat acasă, la Arad. Ionuţ Popa este nemulţumit de faptul că a pierdut trei jucători într-o singură zi (NR – Milea, Onofraş, Gado) şi că are un lot extrem de slab.
Preşedintele CSMS Iaşi, Florin Prunea, a anunţat că Onofraş şi Gado vor fi liberi de contract, deoarece nu au acceptat condiţiile financiare oferite de clubul din Copou, iar Milea nu a obţinut statutul de jucător liber de contract şi el aparţine în continuare de Chimia Brazi.
În prima etapă a noului sezon competiţional, la meciul de duminică, 22 iulie, de la ora 19.00, dintre CSMS Iaşi şi Oţelul Galaţi, pe banca tehnică a gazdelor va sta secundul Gică Mihali. Tichetele de intrare la stadionul Emil Alexandrescu din Dealul Copoului, la meciul dintre ieşeni şi ex-campionii din Galaţi vor costa 10 lei – la peluze şi 20 lei – la tribune. Meciul din Copou va fi transmis în direct pe DIGI SPORT 1, echipa probabilă a gazdelor ieşene fiind următoarea: Lungu - Jovanovic, R. Tincu, Mitrea, Vladu - Petrovic, Straton, Cl. Tudor, Ţigănaşu - Herghelegiu, Cl. Ionescu.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu