duminică, 15 iulie 2012

Patricia Maria Ţig, dublă câştigătoare la “Trofeul Municipiului Iaşi” la tenis

* Pe o caldura de 31 grade Celsius, arena CFR Iasi a gazduit astazi, 15 iulie, finala probei de simplu de la turneul international feminin de tenis denumit Circuitul FRT PRO - Trofeul Municipiului Iasi, dotat cu premii de 10.000 dolari
Intr-o partida televizata in direct pe TVR Iasi si TVR 3, Patricia Maria Ţig (de la ICMRS Galati, dar care se pregateste acum la Bucuresti la clubul de tenis al lui Dinu Pescariu) a invins-o in trei seturi, cu scorul de 6-2, 3-6, 6-4 pe Raluca Elena Platon (CS Dinamo Bucuresti). Meciul a fost arbitrat de francezul Herve Madramany si supervizat din partea ITF de bucuresteanul Mihai Dumitrescu. Trofeele puse in joc pentru cele doua finaliste au fost oferite de prefectul Romeo Olteanu, directorul DJST Iasi Ciprian Paraschiv si managerul firmei RODOTEX Iasi, Florin Dobrea. La festivitatea de premiere coordonata de directorul sportiv al CS CFR Iasi, Dan Teodorescu au mai participat supervisorul ITF Mihai Dumitrescu, arbitri internationali Herve Madramany si Dumitru Bucur, directorul de turneu Vergil Aghion, vicepresedintele CS CFR Iasi Eduard Spita, jucatoarea de tenis Adina Paraschiv, copiii de mingi de la CS CFR Iasi. De mentionat ca Patricia Maria Tig a cistigat la Iasi si proba de dublu, impreuna cu Alexandra Damaschin.
In perioada 11-19 august 2012, CS CFR Iasi va mai organiza un nou turneu international de tenis denumit Trofeul Municipiului Iasi, in varianta lui masculina, cu premii de 15.000 dolari.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu