luni, 16 iulie 2012

Patru românce trec în turul final de calificări la BCR Open România


Diana Buzean (ex-Enache), favorita 3 din calificari, Bianca Hancu, Alexandra Damaschin si Simona Ionescu se vor intalni azi in ultimul tur al calificarilor cu Danielle Harmsen (Olanda), Maria Teresa Torro-Flor (Spania), Ana Savic (Croatia) respectiv Rocio de la Torre-Sanchez (Spania).
Partidele de azi vor decide cele patru jucatoare care vor intra pe tabloul principal al BCR Open Romania 2012. De remarcat ca jucatoarele Bianca Hancu, Alexandra Damaschin si Simona Ionescu au concurat recent si la turneul ITF de la arenele CFR Iasi, dotat cu premii de 10.000 dolari, iar Diana Enache-Buzean a castigat Trofeul Municipiului Iasi in 2011.
Primele meciuri de pe tabloul principal de la BCR Open Romania 2012 vor avea loc marti, 17 iulie. Turneul de la Bucuresti este dotat cu premii de 100 000 dolari + ospitalitate. Accesul la Arenele BNR este gratuit pentru elevi si studenti (pe baza carnetului de student/elev), pe toata perioada desfasurarii evenimentului, iar pentru celelalte categorii de public intrarea va fi libera pana miercuri, inclusiv. Pentru celelalte zile, preturile biletelor sunt: 10 lei (joi), 20 de lei (vineri), 30 de lei (sambata) si 40 de lei (duminica). Exista si posibilitatea achizitionarii unui abonament valabil pe toata durata turneului, la pretul de 75 de lei.

* Victor Hănescu a câştigat BCR Timişoara Challenger

Tenismenul Victor Hănescu, cap de serie numărul unu şi locul 140 ATP, a câştigat, duminică, turneul BCR Timişoara Challenger, dotat cu premii în valoare totală de 30.000 de euro. Hănescu l-a învins, în finală, cu scorul de 6-0, 6-3, după o oră şi 36 de minute, pe francezul Guillaume Rufin, al treilea favorit al competiţiei şi poziţia 142 în ierarhia mondială. În finala de dublu de la Timişoara, perechea Andrei Dăescu/Florin Mergea, cap de serie numărul unu, a pierdut, scor 2-6, 5-7, în faţa cuplului Goran Tosici/Denis Zivkovici (Muntenegru/SUA).
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu