duminică, 15 iulie 2012

Un nou amical în Dealul Copoului: CSMS Iaşi - CSM Paşcani 4-2 (2-1)


Golurile partidei disputate în seara zilei de 14 iulie 2012 pe stadionul Emil Alexandrescu au fost reuşite de Ionescu (min. 7 şi 43), Hodza (min. 79), Llullaku (min. 89), respectiv Călugăru (min. 37 şi 75 din penalty).
Prim divizionara CSMS Iaşi a utilizat următoarea formulă de start: Grigore - Straton, Tincu, Mitrea - Jovanovic, Cl. Tudor, Milea, Vladu, Ţigănaşu - Ionescu, Hodza. Au mai jucat Creţu, Marcos, Llullaku, Gado. Jucătorul Hodza este un francez provenit de la un club de amatori, care este in probe.

Să mai menţionăm că antrenorul echipei ieşene, Ionuţ Popa (FOTO), şi-a prelungit sâmbătă contractul cu CSMS. Înţelegerea este valabilă pe o perioadă de doi ani. Tehnicianul a primit promisiunea că nu va fi schimbat dacă eventualele rezultate nesatisfăcătoare sunt cauzate de valoarea slabă a lotului de jucători. Obiectivul lui Popa este salvarea de la retrogradare în ambele campionate. În cazul în care echipa retrogradează în acest sezon, Ionuţ Popa are ca obiectiv promovarea imediată în Liga I.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu