miercuri, 29 august 2012

Antrenorul dinamovist Liviu Ciobotariu, de la CS Severin la CSMS Iaşi !


Fostul dinamovist Liviu Ciobotariu (FOTO) s-a răzgândit şi nu va mai prelua echipa CS Severin. Fostul tehnician al echipei Dinamo Bucureşti ajunsese la un acord cu diriguitorii grupării mehedinţene şi ieri urma să conducă primul antrenament la Turnu Severin, de la ora 18.00, dar el n-a mai ajuns la destinaţie. Antrenamentul de ieri seară al echipei CS Severin a fost condus de Florin Pârvu. Postul de antrenor principal al echipei CS Severin a rămas vacant după plecarea lui Marian Bondrea.
Acest lucru s-a întâmplat conform celor menţionate anterior deoarece Liviu Ciobotariu a ajuns azi dimineaţă la Iaşi, pentru a prelua echipa de fotbal CSMS Iaşi, după plecarea antrenorului Ionuţ Popa. Preşedintele echipei din Copou, Florin Prunea, a anunţat că, în afara asigurării aducerii a doi colaboratori, Gheorghe Niţu (antrenor cu portarii) şi Mircea Oaidă (preparator fizic), îi va asigura antrenorului Liviu Ciobotariu fonduri pentru transferul unor jucatori noi şi un cantonament, săptămâna viitoare. Prunea a mai spus că "spectatorii ieşeni îl vor primi cu braţele deschise pe Ciobotariu".
Deoarece Liviu Ciobotariu a venit cu un antrenor de portari, Gheorghe Niţu, preşedintele Florin Prunea l-a destituit astăzi pe antrenorul ieşean Benone Dohot, care ocupa aceeaşi funcţie tehnică la formaţia din Dealul Copoului. La ora actuala, CSMS Iaşi are în fruntea clubului, cu excepţia secundului Narcis Ciocîrlan, numai foşti angajaţi ai lui Dinamo Bucureşti: Florin Prunea, Liviu Ciobotariu, Gheorghe Mihali, Gheorghe Niţu şi Mircea Oaida.
Antrenorul Liviu Ciobotariu, care a venit miercuri la Iaşi, a declarat că s-a înţeles cu oficialii grupării ieşene şi va semna cu gruparea moldavă. „Am vorbit la telefon cu Florin (NR -preşedintele Florin Prunea) şi ne-am înţeles în principiu să preiau pe CSMS Iaşi. Am venit astăzi (NR – miercuri, 29 august) pentru a discuta termenii contractului. Nu vreau să vorbesc despre Turnu Severin, cu care nu m-am înţeles şi nu mai are rost să vorbesc. Vreau să mă consult cu antrenorul Ionuţ Popa, legat de echipă”, a declarat Liviu Ciobotariu. Antrenorul Liviu Ciobotariu a venit miercuri cu avionul la Iaşi, de la aeroport plecând la Primărie pentru a discuta şi cu edilul şef Gheorghe Nichita. Liviu Ciobotariu, noul antrenor principal al clubului de fotbal CSMS Iaşi, va fi prezentat, astăzi, oficial, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Primăria Municipiului Iaşi. Vineri, la meciul din etapa a VII-a din Liga I, Gloria Bistriţa – CSMS Iaşi, pe banca tehnică a oaspeţilor se va afla Liviu Ciobotariu.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu