luni, 6 august 2012

CSMS Iaşi pierde la limită în Giuleşti


* Pe teren propriu, Rapid Bucureşti a învins luni seara, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa CSMS Iaşi, într-un meci contând pentru etapa a III-a a Ligii I de fotbal

În min. 16, Milisavljevic îi pasează lui Goga (FOTO), care fentează un adversar şi înscrie pe sub portarul ieşean Irimia, din aproximativ 10 metri lateral dreapta (1-0). A fost singurul gol al partidei din Giuleşti şi primul gol al lui Goga pentru Rapid. Partida a fost întreruptă pentru aproximativ un minut spre final, mai precis în min. 87, după ce a cedat nocturna. La meci au asistat aproximativ 3.000 de spectatori, care au vizionat un spectacol sportiv de o calitate modestă. Înainte de începerea partidei, s-a ţinut un minut de reculegere în memoria jucătorui nigeran al formaţiei Delta Tulcea, Chinonso Henry Ihelewere, decedat duminică în timpul unui meci amical.
La Rapid a debutat în repriza a doua mijlocaşul Paul Codrea, în timp ce ultima achiziţie a grupării giueştene, portarul brazilian Pecanha, a urmărit meciul din tribună, alături de directorul sportiv Renzo Rossi.
La ieşeni au debutat jucătorii Pătulea şi Keita, care au intrat pe teren în repriza secundă.
La finalul jocului, o parte din suporterii prezenţi i-a fluierat pe jucătorii rapidişti pentru evoluţia slabă, iar unii dintre fanii de la tribuna I i-au reproşat inclusiv antrenorului Ioan Ovidiu Sabău prestaţia slabă a echipei.
Au evoluat echipele:
- Rapid Bucureşti: Albuţ - Rui Duarte, Oros, M. Constantin (Glauber '46), Bozovic - Milisavljevic, Grigore (Grigorie '46), Teixeira, Goga - Ciolacu (Codrea '65), Ilijoski. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.
- CSMS Iaşi: Irimia - Jovanovici, Tincu, Straton, Vladu (Keita '67) - Onofraş (Pătulea '56), Petrovici (Ţigănaşu '27), Milea, Ciucur - Cl. Ionescu, Cl. Tudor. Antrenor: Ionuţ Popa.
Cartonaşe galbene: Teixeira '56, Grigorie '60 / Cl. Tudor '56.
Arbitri: Lucian Rusandu (central) - Marius Nicoară, Marius Marchidanu (asistenţi) - Mihai Ene (rezervă).
Ultimul meci al rundei cu nr. 3 este cel dintre FC Braşov şi Dinamo Bucureşti, care este programat tot luni, dar de la ora 21.30.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu