joi, 30 august 2012

Ieşeanul Florin Cojoc intră în competiţia paralimpică de la Londra pe 3 septembrie 2012 !


In perioada 29 august – 9 septembrie 2012, Iasul participa la cea de-a XIV-a editie a Jocurilor Paralimpice, ce se va desfasura la Londra, Marea Britanie. Din echipa Romaniei fac parte 6 sportivi, care vor concura la 4 discipline sportive. Acestia sunt:
Florin Cojoc (Iasi ) – atletism – campion european la saritura in lungime;
Eduard Novak si Imre Torok – ciclism;
Samuel Ciorap si Naomi Ciorap – inot;
Dacian Makszin – tenis de masa.
Intrecerile paralimpice de la Londra vor avea loc pe aceleasi baze si instalatii care au gazduit si Jocurile Olimpice 2012, la doar 2 saptamani de la inchiderea acestora. Programul oficial al Jocurilor Paralimpice include 20 de sporturi, urmand sa fie puse in joc 503 de medalii de aur, pentru care se vor lupta 4200 de sportivi cu handicap vizual, fizic, mintal si paralizati cerebral.
Am emotii. E prima mea experienta la cel mai inalt nivel posibil, dar voi da totul pentru a fi pe podium. Multumesc tuturor celor care sunt alaturi de mine!”, a marturisit atletul Florin Cojoc.
"Avem incredere si ii tinem pumnii lui Florin, care a dovedit de nenumarate ori ca poate obtine rezultate exceptionale!", a declarat Lector Univ. Dr. Ciprian Paraschiv, director executiv DJST Iasi.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu