marți, 7 august 2012

O amintire de neuitat pentru micul sportiv dansator Rareş: A împlinit 5 ani în cantonament !


* Tinerii dansatori sportivi Rareş şi Alexia şi-au sărbătorit ziua de naştere în cantonamentul clubului NIKONS Iaşi, tortul omagial fiind oferit de preşedinta grupării moldave, Mariana-Constantina Niculiţă (FOTO)
Nu cu mult timp în urmă, pe o perioadă de 12 zile, componenţii clubului de dans sportiv NIKONS Iaşi au fost într-un cantonament de pregătire a viitoarelor competiţii. Ca de obicei , programul a fost extrem de încărcat, de la ora 7 dimineaţa până seara la orele 22, bineînţeles cu pauza de creştere pentru “ştirbi“, adică pentru micii sportivi cărora li se schimbă... dinţii ! Au fost de toate: pregătire fizică, antrenamente de dans sportiv – tehnică şi coregrafie, dans modern, discotecă, foc de tabără şi o minutată excursie. Iar profesorul de seminar din Chişinău a fost rapid cucerit de piticii de 5 ani, dar şi de seriozitatea performerilor.
Noutăţile în acest cantonament ne sunt descrise în continuare chiar de preşedinta grupării sportive ieşene, Mariana-Constantina Niculiţă:
Noi am inaugurat locaţia pe care domnul Vasile Gliga (NR - Preşedintele FR Dans Sportiv) şi Primăria Ibăneşti au amenajat-o special pentru dans sportiv: fosta tabără de la Lăpuşna, comuna Ibăneşti, judeţul Mureş. Undeva în vârf de munte, înconjuraţi de brazi de 50 de metri şi 50 de ani vechime, cu istorie şi poveşti cu urşi. Şi tot acest colţ de rai a fost al nostru, pentru aproape 2 săptămâni. În cantonament am sărbătorit şi două zile de naştere. L-am aniversat pe cel mai mic sportiv, Rareş, care a împlinit 5 ani şi pe Alexia, care a făcut 10 ani. Au fost două seri pline de emoţii şi veselie şi evident, am avut nevoie de complici care să aducă tot ce era necesar: tort, şampanie pentru copii, cadouri, artificii. Doamna Eugenia, doamna Gliga, Primăria Ibăneşti - Lapuşna, staff-ul clubului nostru (NR - Amira Niculiţă – antrenor dans sportiv, Andreea Răscuţoi – antrenor dans sportiv, Ivan Stoian – coregraf dans modern , Mariana-Constantina Niculiţă – preşedinte de club) şi sportivii clubului de dans sportiv Nikons, toată lumea a participat la punerea în scenă a... complotului !”.
De menţionat că în perioada 30 august –  5 septembrie 2012, Clubul de Dans Sportiv Nikons Iaşi organizează un nou cantonament cu perechile de performeri, dar la sala de antrenament. “Am reluat activitatea şi ne pregătim intens pentru noul an competiţional, care va începe pe 8 septembrie 2012. Cu siguranţă, sfârşitul anului îl vom marca cu şampanie şi cu un spectacol de dans sportiv şi dans modern, ca de obicei !”, ne-a mai declarat, la final, preşedinta grupării sportive ieşene, Mariana-Constantina Niculiţă.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu