duminică, 5 august 2012

Pugiliştii de la CFR-CSŞ Unirea Iaşi s-au remarcat la Cupa Lacu Roşu


La turneul de box organizat de clubul Progym Gheorghieni, au mai participat boxeri de la CFR-CSŞ Unirea Iaşi (FOTO), Torpedo Zărneşti, Voinţa Cluj, CSM Bistriţa, CSM Zalău, Laminorul Roman, CS Jilău şi CS Oradea. Sub conducerea antrenorului Nicu Brânzei, CFR-CSŞ Unirea Iaşi a participat cu patru boxeri la competiţia de la Gheorghieni, ei fiind Daniel Mocanu (la tineret, cat. 69 kg, recent medaliat cu bronz la Campionatele Naţionale de la Câmpulung Muscel), Constantin Alexandru Ceapă (la juniori, cat. 70 kg), debutanţii Alexandra Cătălina Tănăsucă (junioare, cat. 52 kg) şi Andrei Arăriţei (cadeţi, cat. 54 kg).
Trofeele puse în joc au fost câştigate de primii trei boxeri ceferişti menţionaţi, doar Andrei Arăriţei fiind oprit de arbitrul de ring în repriza a doua a partidei susţinute, datorită unei hemoragii nazale.
Să mai menţionăm că Daniel Mocanu l-a învins pe puncte pe Daniel Niscon, Constantin Alexandru Ceapă s-a impus tot la puncte pe Cosmin Moldovan, iar Alexandra Cătălina Tănăsucă nu a avut adversară la categoria sa de greutate, primind totuşi din partea organizatorilor trofeul pus în joc şi diploma aferentă.
În cursul săptămânii viitoare, antrenorul Nicu Brânzei, împreună cu tehnicienii din lumea boxului de la celelalte cluburi din ţară, va stabili şi cele 12 categorii de greutate care vor fi propuse participanţilor la Memorialul Iosif Mattes la box, un tradiţional turneu internaţional organizat de CS CFR Iaşi şi programat anul acesta în Sala Polivalentă din Iaşi, în zilele de 20 şi 21 octombrie. La fiecare categorie de greutate vor participa câte patru boxeri, fiind invitaţi până acum pugilişti de top din România, Anglia, Germania, Ucraina şi Republica Moldova.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu