miercuri, 29 august 2012

Victorie mare pentru Irina-Camelia Begu la US Open !


În primul tur al turneului feminin US Open, ultimul Grand Slam al anului, românca Irina-Camelia Begu (FOTO) a repurtat astăzi o victorie de senzaţie în faţa galonatei Caroline Wozniacki (Danemarca, favorita nr. 8 şi fostul nr. 1 mondial nu cu mult timp în urmă) pe care a învins-o cu categoricul scor de 6-2, 6-2, în 81 minute (43 + 38). La 22 ani, vârstă pe care a împlinit-o duminică, pe 26 august, Irina obţine astfel una dintre cele mai importante victorii din carieră pe terenurile de la Flushing Meadows. În turul secund, Irina-Camelia Begu se va confrunta cu iberica Silvia Soler-Espinosa, care a câştigat în turul inaugural cu scorul de 6-3, 6-2 în faţa rusoaicei Alla Kudryavtseva.
Din păcate, tot la US Open, jucătoarea română de tenis Monica Niculescu (nr. 26) a fost învinsă marţi de japoneza Ayumi Morita, cu 6-3, 6-3, în manşa inaugurală la Flushing Meadows.
Tot în turul secund al probei feminine au mai ajuns alte trei românce, Sorana Cîrstea, Edina Gallovits-Hall şi Simona Halep. Vor avea loc partidele: Sorana Cîrstea - Anna Tatishvili (Georgia), Edina Gallovits-Hall - Samantha Stosur (Australia, nr. 7), Simona Halep - Nadia Petrova (Rusia, nr. 19).
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu