joi, 16 august 2012

Vino la „Crosul Spiritului European” şi câştigă numeroase premii !


* Sambata, 18 august 2012, incepand cu ora 8.30 se desfasoara „Crosul Spiritului European”. Competitia marcheaza finalizarea proiectului “European Spirit through Sports without Frontiers” si este organizat de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Iasi
Startul va fi luat la ora 9.00, de pe terenul multifuncţional, nou amenajat, de lângă Hotel Sport (Str. Sf. Lazar nr.76). Traseul competitional are 1800 m si are ca puncte de reper Hotel Moldova si Pasajul de la Hala Centrala. Fiecare participant va primi cate un tricou si va putea participa la tombola cu numeroase premii constand in articole sportive.
Proiectul aflat acum la final a fost iniţiat de Direcţia Judeteana pentru Sport si Tineret Iaşi, în parteneriat cu Asociaţia Tinerilor Români din Basarabia şi Bucovina, Federaţia de Orientare Sportivă din Republica Moldova şi Organizaţia de Tineret “New European Generation” din Ucraina.
"In cadrul proiectului ne-am propus sa oferim fostilor sportivi posibilitatea de a se intrece in competiti amicale transfrontaliere, dar si sa modernizam terenul de sport de pe Sf. Lazar, de langa Hotel Sport. Am reusit sa facem un teren modern, cu o suprafata sintetica multifunctionala, dotat cu sistem de iluminat si care va fi disponibil incepand de sambata, 18 august 2012, atunci cand se ia startul si la Crosul Spiritului European. Invit asadar pe toti iesenii sa vina la cros. Particpantii primesc tricoul personalizat al competitiei si vor putea castiga si alte premii la tombola organizata cu acest prilej", a declarat Lector Univ. Dr. Ciprian Paraschiv, director executiv DJST Iasi.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu