vineri, 14 septembrie 2012

CSMS Iaşi debutează pe teren propriu în prima ligă de futsal


CSMS Iaşi, la antrenament în Sala LPS
În intervalul 14-18 septembrie 2012 sunt programate meciurile rundei inaugurale din Liga I de fotbal în sală / futsal. Nou promovata CSMS Iaşi va evolua pe teren propriu (Sala Polivalentă) în ziua de marţi, 18 septembrie, de la ora 20.00, împotriva formaţiei ACS Odorheiu Secuiesc. Intrarea spectatorilor la Sala Polivalentă la meciul menţionat anterior va fi liberă, ca un cadou oferit fanilor acestui frumos sport la prima apariţie pe teren propriu a CSMS-ului, la debut în prima ligă de futsal. Arbitrii asistenţi ai jocului de la Iaşi vor fi Sebastian Capţan şi Doru Balmuş, iar „rezerva” va fi Marian Carp, toţi din Galaţi. Observatorul partidei va fi Robert Ghioane, din Bacău. Partida de la Iaşi va fi televizată şi în direct pe Digi Sport 2.
Celelalte meciuri ale rundei sunt:
- 14 septembrie:
Ora 18:00: C.S. KSE Târgu Secuiesc - CS United Galaţi;
- 16 septembrie:
Ora 16:00: CS Inter Teliu Braşov - AS FC Progresul Focşani;
Ora 18:00: Spicom Sfântu Gheorghe - CS DAVA Deva;
- 17 septembrie:
Ora 17:00: CS CITY'US Tg. Mureş - CFF CLUJANA Cluj-Napoca.
Va sta echipa ACS Smart Ionescu Bucureşti.
În etapa a doua, CSMS Iaşi va evolua în deplasare, în faţa formaţiei CFF Clujana Cluj-Napoca.
În pauza meciului de duminică, de pe stadionul din Copou, dintre CSMS Iaşi şi Steaua Bucureşti, lotul formaţiei de fotbal în sală al gazdelor ieşene va fi prezentat publicului spectator.

* Lotul echipei de futsal CSMS Iaşi pentru sezonul 2012-2013

Pentru sezonul 2012-2013, nou promovata în Liga I de fotbal în sală, CSMS Iaşi, va avea următoarea componenţă:
- Preşedinte executiv: Florin Prunea
- Vicepreşedinţi: Mircea Ursu şi Cristi Stărică
- Team manager: Ionel Popa
- Antrenori: Nelu Stancea (principal, care este şi antrenorul secund al naţionalei României de fotbal în sală) şi Florin Nichifor (secund)
- Maseur: Marius Bosoi
- Lotul de jucători: Marius Daniel Chiriac şi Ion Grigoraş (portari), apoi Sebastian Cărare, Narcis Florin Cataramă, Andrei Despan, Ciprian Bucovanu, Liviu Ruxandari, Radu Pisică, Radu Guţu, Ştefan Tudorache, Ciprian Brighiu, Dragoş Baciu.
- Ofiţer de presă: Dan Teodorescu
La futsal (fotbal în sală), o echipă intră pe teren cu un portar şi patru jucători de câmp, un meci fiind programat pe durata a 2 reprize a câte 20 minute de joc efectiv fiecare. Pauza dintre reprize este de 10 minute. În prima repriză, după 5 faulturi, la al şaselea se execută o lovitură de pedeapsă de la 10 metri. În repriza secundă, faulturile consumate în prima parte a meciului nu se mai contabilizează, ci se ia totul de la zero. După cum ne declara team-managerul Ionel Popa, obiectivul echipei ieşene la primul ei parcurs în prima ligă este evitarea zonei periculoase a clasamentului, de acolo de unde se retrogradează ! Punctajul la futsal este identic cu cel de la fotbalul mare, adică 3 puncte pentru o victorie, 1 punct pentru o remiză şi zero puncte la o înfrângere !
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu