duminică, 23 septembrie 2012

România a învins la limită Republica Moldova la Mini-Euro 2012 de la Chişinău !


Echipa Romaniei a facut un meci mare in sferturile de finala ale Campionatului European de Minifotbal, care se incheie astazi, la Chisinau. In partida cu REPUBLICA MOLDOVA, tricolorii romani au reusit o victorie meritata si muncita, cu scorul de 2-1 (1-1). Daca in primele trei partide s-a simtit o lipsa de coeziune intre jucatorii nostri, de data aceasta Romania a functionat ca o echipa si rezultatele s-au simtit. Partida a fost dominata categoric de romani, care au avut nenumarate ocazii de gol, reusind sa treaca peste apararea masiva a gazdelor. Spre lauda lor, moldovenii din stanga Prutului au avut astazi un portar in zi de exceptie, care a scos cel putin zece goluri ca si facute.
Scorul a fost deschis de gazde, prin Oleg Şoimu, dupa un fault clar la mijlocul terenului, nesanctionat de brigada de arbitri engleza care a fost intr-o zi proasta si a fluierat deseori, nemeritat, impotriva romanilor. Dupa primirea golului, ai nostri au reusit sa isi stranga randurile, egaland pana la pauza prin timişoreanul Ovidiu Vâlceanu. Golul victoriei a venit si el in mod absolut meritat, fiind inscris de cel care, cel putin pana acum, pare sa fie jucatorul cheie al romanilor, si anume brasoveanul Adrian Calugareanu. Tot in sferturi, Cehia a invins Bulgaria cu 3-1.

In semifinale, Romania se va duela cu Cehia, iar Slovacia (5-3 după loviturile de departajate cu Croaţia în sferturile de finală) va intalni Muntenegru (2-1 cu Kazanstan în sferturi). Finalele pentru podium sunt programate tot duminică şi tot la Chişinău.
DAN TEODORESCU
* ULTIMA ORĂ: Rezultate din semifinale: Muntenegru - Slovacia 2-1 şi România - Cehia 2-1 (pentru tricolori au marcat Marius Vintilă şi Adrian Călugăreanu). Urmează finalele pentru podium: Slovacia - Cehia (locurile 3-4) şi România - Muntenegru (locurile 1-2). 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu