joi, 20 septembrie 2012

Succese promiţătoare pentru clubul de dans sportiv NIKONS Iaşi



Nu cu multe zile în urmă, Sala Antilopa din Bucureşti a găzduit întrecerile celei de-a treia ediţii a Cupei Contesina la dans sportiv. Organizată de către Clubul de Dans Sportiv Contesina, sub egida Federaţiei Române de Dans Sportiv, competiţia a adunat la start participanţi din întreaga ţară, atât din categoriile neoficiale, cât şi din cele oficiale: Hobby, E, D, Basic şi Open, care au evoluat pe ritmurile dansurilor standard şi latino-americane.
Clubul NIKONS Iaşi, condus de preşedinta Mariana-Constantina Niculiţă, a participat cu 4 perechi în competiţia de la Bucureşti, iar trei dintre ele s-au calificat în finală.
Astfel, la Clasa E (12 – 13 ani), un concurs cu 21 perechi participante, NIKONS Iaşi a obţinut un loc 2 pe podium, prin cuplul Talancă-Albu Bogdan şi Păduraru Narcisa şi un loc 4 prin Raţă Mihai şi Ciobanu Ana-Maria.
La  Clasa D (12 -13 ani), cu 30 perechi participante, pe un onorant loc 6 s-a clasat perechea Dorneanu Cosmin - Bunduc Andreea, tot de la NIKONS Iaşi.
Următoarea competiţie planificată, tot pentru luna septembrie, va fi o competiţie internaţională în Ucraina, unde vom participa şi noi. Din data de 1 octombrie, clubul nostru va mai deschide o sală de dans sportiv la Iaşi, în cartierul Nicolina I”, ne-a mai declarat preşdinta clubului de dans sportiv NIKONS Iaşi, Mariana-Constantina Niculiţă.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu