miercuri, 10 octombrie 2012

A decedat antrenorul ieşean de box Florin Butnaru !


Regretatul antrenor de box Florin Butnaru

După cum ne-au comunicat Nicu Brânzei şi Constantin “Tinu” Brânzei, antrenori de box la CFR-CSŞ Unirea Iaşi, binecunoscutul antrenor de box Florin Butnaru, la doar 54 de ani, a trecut în nefiinţă în această dimineaţă, la ora 2:30, el făcând stop cardiac la locul de muncă, fiind portar la Liceul Costache Negruzzi din Iaşi. În lumea sportului, el îşi desfăşura activitatea la Clubul Sportiv Municipal Iaşi, ca antrenor de box. Florin Butnaru a fost şi un sportiv de renume, cu 3 titluri de campion naţional de juniori, pe când practica boxul de performanţă. De asemenea, el a fost şi cel care l-a descoperit ca boxer pe multiplul campion naţional Traian Lupu.
Secţia de box CFR-CSŞ Unirea Iaşi şi întreg clubul CFR Iaşi transmit cu această ocazie sincere condoleanţe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în linişte şi pace pe maestrul în box Florin Butnaru !
De menţionat că Florin Butnaru a fost la vremea lui unul dintre elevii regretatului antrenor Iosif Mattes. Clubul Sportiv CFR Iaşi, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iaşi, DJST Iaşi, FR Box, AJ Box şi CSŞ Unirea Iaşi organizează şi anul acesta ediţia cu nr. 12 a Memorialului Iosif Mattes la box, la Sala Polivalentă, în zilele de 20 octombrie (ora 16.00 – gala I – semifinale) şi 21 octombrie (ora 10.00 – gala a II-a – finalele turneului). În cadrul acestei competiţii, vor fi ţinute şi două momente de reculegere, pentru cei care au fost regretaţii Iosif Mattes şi Florin Butnaru !
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu