miercuri, 10 octombrie 2012

Alin Vreavu, noul coleg de echipă în Germania cu Dan Mihăilă


Ilie Băiaş şi Alin Vreavu, la Cupa Europei de la Zagreb

După cum ne-a informat Georg Barth, membru în Comisia Juridică din WNBA şi corespondent sportiv pentru mass-media din România, la clubul de popice DREIFLÜSSE  BOSNA  PASSAU va sosi şi Alin Vreavu, care va spori astfel la cinci numărul românilor prezenţi la clubul celor “Trei Fluvii” din Germania.
După Dan Mihăilă - în echipa masculină şi Andreea Ciorcîrlan, Geanina Dorobăţ şi Monika Rausch - la cea feminină, iată că Alin Vreavu este al cincilea sportiv român dornit să facă performanţă la KEGELCLUB DREIFLÜSSE BOSNA PASSAU. Născut la Tălmaciu – jud. Sibiu la data de 12 octombrie 1983 (La mulţi ani peste două zile !), Alin Vreavu a evoluat în carieră la Foresta HLV Tălmaciu, CFR Olimpia ACB Iaşi (cu care a evoluat în cupele europene de popice) şi Siderurgica Hunedoara, fiind unul dintre cei mai performanţi popicari autohtoni la un moment dat. Alin Vreavu este şi dublu campion mondial în 2002, la Campionatele Mondiale de cadeţi de la OSTERHOFEN / BAVARIA, localitate aflată la circa 35 km de PASSAU.
Alin Vreavu a primit recent dezlegarea de la Federaţia Română de Popice – Bowling pentru a activa la KEGELCLUB  DREIFLÜSSE  BOSNA PASSAU din Germania, club la care mai activează un sportiv şi alte trei sportive din România. Astfel, acum sunt cinci sportivi români la clubul de popice din Passau, care sperăm că vor aduce, prin evoluţiile lor în arenele de concurs din Bavaria, multă faimă ţării de origine !”, a mai menţionat în final Georg Barth, germanul de origine română care locuieşte de peste 20 ani chiar la Passau, în landul Bavariei, din Germania.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu