vineri, 12 octombrie 2012

COMUNICAT DE PRESĂ: Raliul Iaşului Dunlop 2012



Organizatorul Raliului IAŞULUI DUNLOP 2012 multumeste in mod special:

Domnului Gheoghe Nichita, primarul Municipiului Iasi care a finantat partial organizarea evenimentului si care a facut toate demersurile pentru ca acest raliu sa poata fi organizat; domnului Mihai Chirica, viceprimarul Municipiului Iasi care a convocat factorii responsabili in desfasurarea evenimentului si pe care i-a coordonat ; si nu in ultimul rind, dar mai ales, domnului Dan Tomorug – directorul de investii din Primaria Municipiului Iasi, cel care a fost “argintul viu” in desfasurarea raliului, mutind muntii din loc in citeva minute si facind la lucrurile sa fie posibile.
Domnului Romeo Olteanu – Prefectul Judetului Iasi, cel care a coalizat factorii responsabili in organizarea si desfasurarea raliului si pe care i-a coordonat in mod exemplar.
Inspectoratului Judetean de Jandarmi care a “imprumutat” efective de la Bacau, in dorinta de a asigura cele mai bune conditii de desfasurare in securitate a raliului.
Inspectoratului Judetean de Politie care nu a precupetit nici un efort in asigurarea masurilor specifice unei asemenea actiuni.
Politiei Rutiere, care a dislocat pentru acest eveniment un efectiv important de agenti pentru asigurarea fluentei traficului rutier si in special pentru asigurarea prioritatii concurentilor in locurile aglomerate ; si asta in conditiile in care pregatirile pentru Sarbatorile Iasului erau in desfasurare simultana ; in egala masura trebuie sa-i multumim si d-lui Adrian Ciopraga cu care am tinut permanent legatura pe toata durata evenimentului si care a luat masuri instantanee fata de conditiile anuntate.
Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta si in special d-lui Dan Iamandi care a suplimentat semnificativ mijloacele de interventie fata de cele stabilite initial.
Serviciului Judetan de Ambulanta, domnului Florin Agape si mai ales domnului dr. Radu Calistru (fost ralist!) si care au respectat la minut programul stabilit pentru dispozitivul de securitate al acestui serviciu.
Politiei Locale care a sigurat paza locatiilor de desfasurare a raliului.
Domnului Corneliu Parascan, directorul Directiei Silvice Romsilva care a raspuns pozitiv la toate solicitarile noastre si care a dispus masuri de degajare a drumurilor forestiere de busteni si care a dispus si sistarea exploatarilor in zilele raliului.
Dealerului Toyota din Iasi, domnului Gabi Manolache si mai ales d-nei Elena Manolache , cea care a asigurat caravana conducerii raliului si care s-a implicat efectiv in organizarea raliului.
Hotelului Unirea, gazda raliului, care ne-a satisfacut toate “mofturile” de organizare si care este partenerul traditional al raliului din 1997.
Firmei Mobilis cea care a facut  posibila comunicarea radio la un nivel extrem de ridicat si care au urmarit comunicatiile din fiecare post in parte. Multumim Irinel si multumim Dorin.
Postului de televiziune TVR Iasi care , chiar daca este in greva, a asigurat transmiterea in direct a superspecialei si care a contribuit efectiv la mediatizarea evenimentului. Multumim  directorului Vasile Arhire dar si lui Lucian Lucescu, sustinatorul media al raliului si in a carui emisiune sportiva, Raliul Iasului Dunlop a avut un loc special.
Multumim in egala masura Complexului Palas si in special d-lui Bogdan Seuleanu de la marketing, cel care s-a ocupat efectiv de tot ce s-a intimplat in Palas.
Multumim in egala masura de asemenea d-lui Marian Mantu, patronul cafenelei C House Lounge Café, locul in care s-au desfasurat cele doua conferinte de presa.
Si nu in ultimul rind, si poate cu ei ar fi trebuit sa incep, celor  43 de oameni pasionati care au fost mereu alaturi de noi si care s-au luptat cu amenajarea probelor speciale, cu monitorizarea recunoasterilor, cu activitatile de secretariat initial, cu marketingul pentru acest eveniment, oameni care au fost ofiteri de presa, fotografi, comentatori,curieri si chiar uneori oameni “buni la toate”. O mare echipa care a lucrat in conditii de stres pentru Raliul Iasului – Dunlop. Si in egala masura, firmelor Global Media, Crescento si Control Print, firme care au facut posibila aparitia la timp a materialelor de publicitate, a materialelor tiparite si a controversatului road-book, modificat de doua ori !
Am ajuns acum si la d-na Alina Mihaescu, cu toate ca de aici ar fi trebuit sa incep  – director de marketing pentru Europa Centrala si de Sud-Est a grupuluii DUNLOP – GOOD YEAR, partenerul principal al raliului, fara de a carei sustinere morala si financiara, acest raliu nu ar fi avut loc. Un mare OM si un mare caracter in slujba motorsportului romanesc! Multumim Alina Mihaescu!

* Informatii importante despre Raliul IASULUI DUNLOP

Dupa aprecierile Jandarmeriei, numarul de spectatori de la superspeciala Ripa Galbena a fost intre 2800 si 3000 de spectatori.
Pe proba Quattro Ruote – de noapte, pe platorul de la Poieni au fost circa 380 de autoturisme si un numar de circa 1500 – 1800 de spectatori. Din cauza prafului ridicat de masinile de concurs, majoritatea spectatorilor au preferat planul doi si nu cel chiar de la marginea traseului de concurs.
Pe posturile de televiziune TVR 3 si TVR Iasi a fost transmisa in direct desfasurarea superspecialei Ripa Galbena care a fost  comentata de Lucian Lucescu reporterul dedicat acestui sport de la TVR Iasi si Catalin Predoiu, comentatorul evenimentului din partea organizatorului.
Pe TVR 1 au fost transmise interviuri si reportaje despre desfasurarea raliului.
Kiss FM a fost producatorul si difuzorul exclusiv al spotului audio publicitar si partener media al evenimentului.
Alexandru Tamasescu a fost producatorul promo-ului video al evenimentului difuzat pe ecranele de mari dimensiuni din Food Court din Complexul Palas cu doua saptamini inainte de startul raliului.
Complexul Palas a distribuit 12.000 de fluturasi si 10.000 de pliante pentru spectatori. (Florin Briaur)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu