joi, 11 octombrie 2012

Luptă la baionete pe terenul sintetic din Dealul Copoului


* Sâmbătă, 13 octombrie 2012, începând cu ora 11.00, echipa ieşeană Navobi va întâlni pe Vasas Femina Odorheiu Secuiesc pe terenul sintetic din Complexul sportiv Emil Alexandrescu din Copou, în etapa a V-a din Liga I de fotbal feminin
Lotul echipei de fotbal feminin CS Navobi Iaşi


După cele două victorii în meciurile cu Buzăul şi Reghinul, echipa ieşeană s-a pregătit intens în ultima săptămână pentru a câştiga acest meci capital pentru ambele combatante. Navobi speră că odată cu această victorie mult dorită în faţa formaţiei din Odorheiu Secuiesc, ea va obţine şi clasarea pe locurile 1-3 în Seria Est şi promovarea ulterioară în Superliga de fotbal feminin.
În lotul gazdelor va fi prezentă şi navobista Andreea Nicoleta Ceauşu, cea care a fost convocată recent la Lotul naţional U19 al României. Miercuri, pe 10 octombrie 2012, Andreea a jucat titulară în  meciul amical Romania - Serbia şi a reuşit să marcheze pentru 2-0, în favoarea echipei tricolore.
"Va fi un meci tensionat, pentru că de el depinde calificarea noastră în Superligă. Până acum, însă, jucătoarele au muncit foarte mult şi s-au ambiţionat la ultimele meciuri, lucru ce s-a văzut în rezultate. Sperăm să fie la fel de luptătoare şi ambiţioase şi în întâlnirea de sâmbătă şi să ne putem atinge obiectivul pentru acest sezon. Apreciem prezenţa spectatorilor la meciurile de acasă . Îi aşteptăm pe ieşeni în număr cât mai mare să susţină efortul echipei ce reprezintă oraşul nostru!", a menţionat prof. Adrian Ambrosie, managerul CS Navobi Iaşi.
Vă mai informăm că rezultatele complete din etapa a IV-a din Seria Est au fost următoarele: Viitorul 2010 Buzău – CS Navobi Iaşi 1-6 (0-3), Vasas Femina Odorhei – FCM Tg. Mureş 2-5 (1-2) şi
Viitorul Reghin – Blue Angel Cristian Braşov 0-7 (0-2).
După primele patru runde, clasamentul în Seria Est arată astfel:
1. Blue Angel Cristian Braşov - 12 puncte (golaveraj 14-3)
2. FCM Tg. Mures - 9 puncte (22-4)
3. CS Navobi Iaşi - 6 puncte (12-8)
4. Vasas Femina Odorhei - 6 puncte (9-10)
5. Viitorul 2010 Buzău - 3 puncte (4-19)
6. Viitorul Reghin - 0 puncte (0-18)
Celelalte meciuri din runda cu nr. 5 sunt: Blue Angel Cristian Braşov – Viitorul 2010 Buzău şi FCM Tg. Mureş – Viitorul Reghin, ambele fiind programate sâmbătă, pe 13 octombrie, de la ora 14.00.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu