duminică, 25 noiembrie 2012

Baschetbaliştii ieşeni se impun în faţa prahovenilor de la CSU II Ploieşti


Antrenorul ieşean Gabriel Clapon

Etapa a V-a din Seria a III-a a Ligii I de baschet masculin a programat duminică, în sala din Brazi, partida CSU II Ploieşti – Poli CSŞ Unirea Iaşi 67-84 (14-12, 17-23, 18-19, 18-30).  A fost o victorie muncită a echipei moldave, conduse de pe banca tehnică de cuplul Costel Moscalu-Gabriel Clapon, într-un meci în care oaspeţii s-au desprins decisiv pe tabela de marcaj în ultimul sfert.
Echipa ieşeană a utilizat următorul lot de jucători: Ionuţ Hurjui, Vlad Popovici, Constantin Amarghioalei, Mădălin Nicolae, George Surugiu, Florin Dăscălescu, Alexandru Chidiu, Marian Necşanu, Tudor Timofte, Ştefan Târnoveanu şi Liviu Rotariu, ultimul suferind o entorsă în timpul jocului şi nu a putut evolua decât 3 minute. 
La finalul disputei, antrenorul Gabriel Clapon de-a declarat: “Am fost tot timpul în joc, ne-am dus în avantaj, apoi ne-am mobilizat mai puţin şi tot aşa până în ultima repriză, când acolo am demonstrat că formăm o adevărată echipă ! A fost al patrulea meci pe care l-am câştigat din tot atâtea disputate şi pot remarcat în meciul contra ploieştenilor întreaga noastră echipă !”.
Într-un alt joc al rundei, pe teren propriu, CSU Galaţi a învins pe CS Baschet Time Bucureşti cu scorul de 87-78, iar Rapid Bucureşti a stat.
Clasamentul Seria a III-a la finalul turului se prezintă astfel:
1.
Poli CSŞ Unirea Iaşi           4          4          0          370 – 288        8
2. CSU Galaţi                        4          2          2          332 – 334        6
3. CSU II Ploieşti                   4          2          2          323 – 333        6
4. Rapid Bucureşti                  4          2          2          312 – 325        6
5. CSB Time Bucureşti           4          0          4          313 – 370        4
Etapa viitoare (8 decembrie) cuprinde meciurile CSU II Ploieşti – Rapid Bucureşti şi CSU Galaţi – Poli CSŞ Unirea Iaşi, iar CS Baschet Time Bucureşti va sta.
În ultima partidă a anului, pe 15 decembrie, pe teren propriu, Politehnica CSŞ Unirea Iaşi se va confrunta cu CS Baschet Time Bucureşti.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu