joi, 8 noiembrie 2012

CS Navobi Iaşi, meciuri dificile în campionat şi Cupa României


Echipa CS Navobi Iaşi

La sfârşitul săptămânii, echipa de fotbal feminin CS Navobi Iaşi va juca pentru ultima dată, în acest an, în faţa propriilor suporteri. Meciul va avea loc sâmbătă, 10 noiembrie 2012, de la ora 11.00, pe terenul sintetic din Copou. Adversara echipei moldave în etapa a VII-a a sezonului, va fi vicecampioana en-titre, FCM Tg. Mureş.
Înfiinţată anul trecut, echipa ieşeană a reuşit în scurt timp să strângă un nucleu de jucătoare care, cu antrenamente foarte bune, cu multă dăruire şi sacrificiu, au reuşit să progreseze atât în joc cât şi în clasament. Deşi ocupă poziţia a treia în Seria de Est, la CS Navobi Iaşi mai este nevoie de timp şi investiţii pentru adevărata performanţă.
"Suntem în faţa unui nou test. Apreciez foarte mult jucătoarele noastre care au crescut în valoare după fiecare antrenament şi meci jucat. Mai avem nevoie de timp, răbdare şi sponsori care să ne ajute să putem face performanţă. Sâmbătă întâlnim o echipă foarte puternică, tehnică şi cu multă experienţă, însă cred că putem spera la un rezultat bun. Mulţumim celor care ne-au susţinut din tribună, dar şi financiar ca să putem exista ca echipă", a menţionat prof. Adrian Ambrosie, managerul CS Navobi Iaşi.
Sâmbăta viitoare, pe 17 noiembrie 2012, este programat sfertul de finală al Cupei României la fotbal feminin. CS Navobi Iaşi va juca atunci în deplasare, cu puternica echipă Blue Angel Cristian Braşov.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu