joi, 15 noiembrie 2012

Finala Naţională UNIFEST Olimpic Games, în acest weekend, la Iaşi


In acest weekend, in zilele de 16, 17 şi 18 noiembrie 2012, intre orele 10.00 – 18.00, la Baza Sportiva Decathlon Iasi se desfasoara finala nationala UNIFEST Olimpic Games la fotbal, streetball, volei si tenis de masa. La eveniment participa 17 echipe din cele 17 centre universitare din tara, care vor concura la toate cele 4 sporturi. Competitia face parte din programul Festivalului Studentilor din Romania, alaturi de alte zeci de activitati culturale, sportive si artistice. 

Vineri se desfasoara practic faza locala, pentru a desemna echipa castigatoare de la Iasi, iar in zilele de sambata si duminica are loc competitia nationala intre cele 17 echipe, in urma careia vom afla numele castigatorului UNIFEST Olimpic Games. Toate echipele participante primesc diplome de participare, cupe si premii constand in articole sportive din partea sponsorilor”, a declarat Marius Soroceanu, presedinte ATEFS Iasi, director national sportiv USR.

11 ani de UNIFEST inseamna multa perseverenta si implicare, la o varsta la care se formeaza convingeri si se perfectioneaza atitudini. In acest context, nu pot sa am decat cuvinte de  lauda la adresa organizatorilor, mai ales atunci cand evenimentul chiar este un succes, asa cum ne-am obisnuit deja. Festivalul UNIFEST reuseste sa aduca in prim plan importanta sportului in viata studentului si acest lucru ma bucura enorm. Sa mergem deci cat mai multi la finala UNIFEST Olimpic Games. Va reaminesc ca marele premiu este 6 luni de utilizare gratuita a terenului multifunctional de la baza sportiva Hotel Sport", a declarat Lector Univ. Dr. Ciprian Paraschiv, director executiv DJST Iasi.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu