vineri, 23 noiembrie 2012

Leonard Doroftei e noul preşedinte al Federaţiei Române de Box



* Preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, şi-a anunţat demisia din această funcţie, vineri, în cadrul Adunării Generale Extraordinare ce are loc la sediul ANST. Noul şef al FRB a fost ales Leonard Doroftei, cu 84 de voturi pentru şi 29 împotrivă, iar 2 voturi au fost anulate.
Leonard Doroftei

Fostul pugilist Leonard Doroftei a fost ales, vineri, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Box, în cadrul Adunării Generale Extraordinare a forului, ce a avut loc la sediul ANST din Bucureşti, timp de peste 3 ore.
Ploieşteanul Leonard Doroftei a primit 84 de voturi, în timp ce contracandidatul său, Fănel Trandafir, a primit 29. Două voturi au fost anulate. Pe parcursul alegerilor, Francisc Vaştag, Relu Auraş şi Vasile Cîtea au renunţat la candidatură în favoarea lui Leonard “Dorin” Doroftei.
Înainte de începerea votului pentru alegerea preşedintelui FR Box, Adunarea Generală Extraordinară a anulat deciziei din 19 noiembrie, când s-au aprobat doar candidaturile lui Relu Auraş şi Fănel Trandafir pentru postul de preşedinte, revenind la cea din 12 noiembrie, când toate cele şapte candidaturi au fost acceptate.
Să mai menţionăm că, Rudel Obreja şi-a înaintat demisia în cadrul Adunarii Generale. "Am înţeles că nu mai sunt dorit, iar dragostea cu de-a sila se numeşte altfel. Sper că cei care vor veni în locul meu să facă mai multe lucruri bune decât mine. A fost o decizie luată de mine acum 50 de zile. Vă anunţ, totuşi, că eu o să îmi continui războiul cu AIBA", a declarat Rudel Obreja, care şi-a cerut şi scuze în faţa lui Leonard Doroftei, pentru cele spuse anterior.
Participant la Adunarea Generală Extraordinară din partea clubului sportiv CFR Iaşi, antrenorul Nicu Brânzei a spus: “A fost a adunare civilizată şi sunt mulţumit că cei mai buni sportivi şi antrenori din ţară au votat pentru Leonard Doroftei. Numai cei din zona Craiovei au votat pentru Fănel Trandafir. Leonard Doroftei a mulţumit pentru alegerea sa în funcţia de preşedinte al FR Box şi a primis tot sprijinul pentru cluburile de box din teritoriu. După 45 zile va exista o nouă Adunare Generală în care se va alege un nou Birou Executiv, după demiterea celui vechi ! Doroftei a spus că nu va conduce singur federaţia, ci numai într-o nouă echipă”.
După cum au declarat membrii echipei lui Leonard Doroftei la Centura Moldovei de la Iaşi, din urmă cu câteva zile, se pare că viitorii vicepreşedinţi ai FR Box vor fi reşiţeanul Francisc Vaştag şi ieşeanul Vasile Cîtea.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu