sâmbătă, 10 noiembrie 2012

Rezultate de prestigiu pentru gimnastele lui Constantin Radu



Nu cu mult timp în urmă, la Bucureşti a avut loc Cupa României la gimnastică ritmică, printre participante fiind şi componentele Clubului Sportiv Şcolar „ANGHEL SALIGNY” IAŞI, conduse de prof. Constantin Radu.
Tinerele gimnaste ieşene au reuşit rezultate meritorii în concursul din Capitală, după cum urmează:
ANSAMBLU:
- Echipa de Ansamblu  Juniori fără obiect - CSŞ Anghel Saligny Iaşi – medalie de aur. Componenţa formaţiei ieşene a fost următoarea: ISAC DENISA, TĂRĂBOANŢĂ MARIA, RĂUCESCU MARIA, CURCUDEL GABI, POSTU CLAUDIA, FLOAREA BRIANA.
INDIVIDUAL:
- Categoria Cadeţi:
Argint - ANIŢEI LAURA - Individual Compus
Bronz - COŞARCĂ IUSTINA - Individual Compus
- Categoria a III-a Juniori:
Aur - VERDEŞ ANDREEA - Individual Compus
Argint - POPA ŞTEFANA - Individual Compus
- Categoria a II-a Juniori mari:
Argint - PAVEL DIANA - Individual Compus
Profesorii care au contribuit la obţinerea acestor rezultate sunt: prof. Cătălina Radu, instructor Oana Cozma, instructor Mirela Minea şi prof. Constantin Radu – coordonatorul clubului.
Federaţia Română de Gimnastică Ritmică permite la Cupa României un maxim de 2 sportive per club, per categorie, cu posibilitate de participare din cele 6 finaliste din Campionatul Naţional. De la clubul ieşean s-au calificat la categoria a III-a Juniori gimnastele Verdeş Andreea, Popa Ştefana şi Ungureanu Andra. În consecinţă,  Andra Ungureanu nu a putut concura, numărul de gimnaste maxim admis fiind deja atins prin punctajul obtinut.
Performanţa în gimnastică ritmică este, ca în ştiinţă sau în artă o afirmare a personalităţii, realizare a tot ce simţi mai bine în tine, ÎMPLINIREA. Nimeni nu îţi dă mai mult posibilitatea să te confrunţi, să devii stăpânul trupului şi minţii tale decât PERFORMANŢA. Primiţi mulţumirile noastre odată cu rugămintea de a sta aproape de visurile şi munca de zi cu zi pentru a onora Iaşul prin sportul nobil al graţiei şi frumuseţii - GIMNASTICA RITMICĂ”, ne-a declarat în final prof. Constantin Radu.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu