sâmbătă, 24 noiembrie 2012

Victorie categorică pentru voleibalistele de la Penicilina Iaşi


Etapa a 8-a, prima a returului din cadrul Diviziei A 2 Est de volei feminin a programat sâmbătă meciul dintre CSŞ Pro Volei Botoşani şi Penicilina Iaşi. După 60 minute de joc, ieşencele s-au impus în deplasare, în faţa tinerii echipe din Botoşani cu scorul de 3-0 (25-9, 25-13, 25-10) într-o dispută dominată cu autoritate de elevele antrenoarelor Tatiana Popa şi Mihaela Ionescu. Pentru Penicilina Iaşi au evoluat: Mihaela Stîngă – Melinda Sipos, Alina Melinte, Daniela Popovici, Andra Streşină, Cristina Lungu – Diana Studineanu (libero). Au mai jucat: Ana Ursachi, Simona Mocanu, Camelia Pascariu, Cătălina Lungu.
La finalul jocului de la Botoşani, preşedintele clubului de volei Penicilina Iaşi, Vasile Stângă, ne-a declarat: „Echipa noastră s-a mobilizat bine în meciul de astăzi şi a învins meritat. A contat şi experienţa noastră în joc, superioară formaţiei din Botoşani. Penicilina a trecut astfel peste duşul rece după înfrângerea din meciul cu Rapid, din deplasare şi îşi continuă acum parcursul spre realizarea obiectivului, acela de revenire în prima ligă”.
În runda viitoare, sâmbătă, pe 1 decembrie, pe teren propriu, Penicilina Iaşi se va confrunta cu CSM 2007 LPS Focşani. 

* Înfrângere la Focşani în contul handbaliştilor de la Politehnica Iaşi

Runda cu nr. 11 din Seria A a Diviziei A de handbal masculin a programat sâmbătă meciul CSM 2007 Focşani – Politehnica Iaşi 28-21 (12-12). Gazdele s-au desprins pe tabela de marcaj în ultimele 20 minute ale jocului şi au câştigat în final la o diferenţă de 7 goluri, nemeritată poate după aspectul general al meciului. Pentru ieşenii antrenaţi de Florin Spiridion şi Ioan Zepciuc au marcat jucătorii: Ciobanu – 9 goluri, Florescu – 4, Negru – 3, Gurdun – 3, Cristoloveanu – 1 şi Ciocoiu – 1, ultimul revenind la formaţia moldavă cu ocazia acestui joc, dar fiind folosit mai mult în faza de apărare. După meciul arbitrat de cuplul Teglas-Toma (Prahova/Brăila), antrenorul ieşean Ioan Zepciuc ne-a declarat: „În repriza a doua am jucat mai mult în cinci sau chiar în patru jucători, arbitrii partidei acordându-ne foarte multe minute de eliminare ! Nu vreau să vorbesc prea mult de arbitraj, dar unele eliminări au fost exagerate !”. În runda viitoare, penultima a turului, joi, pe 29 noiembrie, de la ora 17.00, pe teren propriu, Poli Iaşi se va confrunta cu LPS Piatra Neamţ.

* CFR Cluj se impune în Liga Campionilor la popice

Sâmbătă, pe arena din Târgu Mureş, în prima manşă din optimile de finală ale Ligii Campionilor la popice, în competiţia masculină, CFR Cluj a învins formaţia austriacă KSV Viena cu scorul de 6-2 la puncte de echipă. Vom reveni cu rezultatele complete.
DAN TEODORESCU 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu