luni, 24 decembrie 2012

Scrisoare din Germania referitoare la cazul campioanei mondiale Elisabeta Badea

"DOAMNELOR ŞI DOMNILOR
STIMATÁ D-NA ELISABETA BADEA

PROMPT - CA DE OBICEI - DL PRESEDINTE AL FEDERATIEI INTERNATIONALE DE POPICE  - SECTIUNEA CLASICÁ  ( NBC ) - SIEGFRIED  SCHWEIKARDT, MI-A RÁSPUNS CÁ  A  LUAT  CUNOSTIINTÁ DE CAZUL  "ELISABETA  BADEA"... ÍN CIUDA FAPTULUI CÁ, IERI, 23 decembrie 2012, MAMA (foarte bolnavá ) A D-LUI SCHWEIKARDT A IMPLINIT VÍRSTA DE 96 de ani !!!
"SPORTKAMERAD" - UL  NOSTRU DIN SIGMARINGEN / GERMANIA - TOTUSI - IATÁ CÁ NU A RÁMAS INSENSIBIL LA CAZUL SPORTIVEI DIN ROMÁNIA !!!
DESIGUR - A FOST INSTIINTAT SI FORUL SUPERIOR - WNBA  !!!
SECRETARIATUL - D-NA VERONIKA DAVID, dar si DL. PRESEDINTE LUDWIG  KOCSIS - care detine si functia de
VICEPRESEDINTE  AL "FIQ" !!!  (vezi foto atasat - cu cele trei persoane enumerate)
DAR SÁ REVENIM LA D-NA ELISABETA BADEA. ÍN ANUL 1980 - EU PERSONAL - AM FOST  PE ATUNCI - "DOAR ÍN CALITATE DE SPECTATOR" SAU DACÁ VRETI - DE SIMPATIZANT (si sportiv popicar la A.S. Independenta - Sibiu ) AL ACESTUI TRADITIONAL SPORT  - LA MANGALIA / NEPTUN  (vis-a-vis de CALUL BÁLAN ) - pentru a urmári la fata locului - COMPETITIA DE ANVERGURÁ INTERNATIONALÁ - CAMPIONATELE MONDIALE !
LA VREMEA RESPECTIVÁ - CHIAR SI BILETELE DE INTRARE SE OBTINEAU ( FOARTE ) GREU....
IN CIUDA FAPTULUI CÁ ELE COSTAU 100 DE LEI  PENTRU TOATE ZILELE  DE CONCURS...
AM AVUT NOROC - DACÁ ÍMI ADUC BINE AMINTE SI NU GRESESC, CU SPORTIVA DE ATUNCI - ELISABETA BADEA - CARE A REUSIT SÁ-MI PROCURE ACELE MULT  RÍVNITE BILETE DE INTRARE LA COMPEŢIE...
II MULTUMESC SI ÍN ZIUA DE AZI PENTRU ACEL AJUTOR !
NU STIU DACÁ DUMNEAEI ÍSI MAI ADUCE AMINTE - SUNT TOTUSI PESTE 32 de ani DE ATUNCI...
SPER CA – ACEST CAZ "ELISABETA BADEA" - SÁ SE REANALIZEZE DE ORGANELE COMPETENTE DIN DOMENIUL SPORTULUI DIN ROMÁNIA ! ÍN ASTEPTAREA UNEI DECIZII FAVORABILE - MULTUMESC ANTICIPAT !

CU DEOSEBITÁ STIMA SI RESPECT
GEORG BARTH / GERMANIA
COMISIA JURIDICÁ / WNBA
24. 12. 2012
SÁRBÁTORI FERICITE SI SÁ AUZIM NUMAI DE BINE !"

* Cu o simplă felicitare de Crăciun era mai bine !

În această seară de ajun de Crăciun 2012, în direct din Bucureşti, doamna Elisabeta Badea ne-a mai spus: "Vă mulţumesc că sunteţi alături de mine şi mulţumesc tuturor celor care încearcă să mă ajute. Dacă eu primeam de la MTS o simplă felicitare de Crăciun eram foarte fericită. Dar conţinutul pachetului m-a jignit enorm, mai ales lucrurile primite de igienă personală. Nu se face aşa ceva unui om care a muncit ore întregi la antrenamente şi la competiţii şi în urma muncii lui, la un Campionat Mondial s-a cântat imnul României, pentru echipa României, din care am făcut şi eu parte". Aşteptăm şi alte opinii de la oamenii de sport din România, deoarece suntem siguri că acest caz Elisabeta Badea nu este singular şi există mulţi campioni mondiali, europeni şi olimpici, dar şi mai mulţi campioni ai României care au cam fost uitaţi la un moment dat, mai ales în situaţii defavorabile lor ! Să aveţi un Crăciun fericit ! Doamne ajută !
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu