duminică, 16 decembrie 2012

Succes categoric pentru baschetbaliştii de la Poli CSŞ Unirea Iaşi


Echipa Poli CSŞ Unirea Iaşi

În etapa a VII-a din Seria a III-a din Liga I de baschet masculin, Sala Polivalentă a găzduit sâmbătă seara partida dintre gazdele de la Politehnica CSŞ Unirea Iaşi şi mai modesta CS Baschet Time Bucureşti. La finalul celor patru sferturi de real spectacol sub cele două panouri, ieşenii s-au impus în faţa jucătorilor din Capitală cu categoricul scor de 96-77 (26-17, 21-16, 29-19, 20-25) şi după acest nou succes, elevii lui Costel Moscalu şi Gabriel Clapon conduc în ierarhia la zi, cu 11 puncte acumulate. Punctele ieşenilor în meciul de sâmbătă au fost realizate de jucătorii Hurjui 16, M. Nicolae 14, Popovici 21, Dăscălescu 10, Amarghioalei 14, Timofte 4, Rotariu 6, Necşanu 2, Chidiu 7, Surugiu 2.
După partida din Sala Polivalentă, antrenorul ieşean Gabriel Clapon ne-a declarat: „A fost un succes clar pentru echipa noastră, în ultimul meci programat pentru noi în acest an. Ne pregătim în continuare pentru revenirea în prima ligă !”.
În ultima etapă din acest an din Seria a III-a, programată pe 20 decembrie, se vor juca meciurile CSU Galaţi – CSU II Ploieşti şi CS Baschet Time Bucureşti – Rapid Bucureşti, iar Politehnica CSŞ Unirea Iaşi va sta.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu