sâmbătă, 26 ianuarie 2013

ASEI vs CSMS, o întâlnire atractivă la „Mopseria” din Tudor Vladimirescu !



Sergiu Melinte-Ionel Popa-Nelu Stancea

Joi seara, la “Magic Sport Pub” din complexul studenţesc Tudor Vladimirescu a avut loc o întâlnire dintre membrii ASEI (Asociaţia Suporterilor de Elită din Iaşi) şi  componenţii echipei de futsal CSMS IAŞI. La “Mopseria” din Tudor Vladimirescu au fost prezenţi şi antrenorii echipei din Dealul Copoului, Nelu Stancea şi Florin Nichifor, dar şi team-managerul Ionel Popa.
Jucătorii echipei ieşene au fost încântaţi de întâlnirea cu suporterii, de faptul că pot cunoaşte personal pe fanii din tribune care îi încurajează, iar unii dintre ei şi-au amintit cu plăcere de perioada echipei de baschet Poli-Moldrom Iaşi, atunci când ei făceau parte din galerie, încă de la vârste juvenile.
În cuvântul său, fostul arbitru internaţional cu ecuson FIFA, Ionel Popa, a pus accentul pe popularizarea acestui sport, care se speră că va deveni un fenomen sportiv în Iaşi, iar în replică suporterii au apreciat echipa ieşeană pentru lupta dusă în turul de campionat şi pentru locul 6, foarte onorabil la o nou promovată în Liga I, după primele 12 runde ale sezonului regulat.
S-a mai discutat foarte mult despre coeziunea existentă în echipa ieşeană de fotbal în sală, despre faptul că toţi componenţii formaţiei se înţeleg foarte bine între ei şi formează un grup unit, despre viziunea de joc a antrenorului principal Nelu Stancea (care este şi secundul spaniolului Sito Rivera la naţionalele de tineret şi seniori ale României) şi progresul pe care l-a făcut echipa moldavă de la venirea lui la Iaşi.
Vicepreşedintele ASEI, Cristian Postolache, a propus organizarea unor acţiuni sportive în pauza unor meciuri de futsal de la Sala Polivalentă, acţiuni care să aibă ca prim obiectiv atragerea în tribune a spectatorilor şi promovarea jocului de fotbal în sală în sine ! S-a menţionat că la aceste viitoare concursuri la care să participe spectatorii, premiile oferite să fie în obiecte promoţionale ale achipei de futsal CSMS Iaşi, tricouri, fanioane etc.
Noi, suporterii, ne-am bucurat foarte mult şi am apreciat faptul că toţi componenţii lotului echipei de futsal CSMS sunt ieşeni şi antrenorii sunt mulţumiţi de condiţiile oferite şi de cum răspund jucătorii la antrenamente. Am mai discutat şi despre o acţiune de promovare a futsalului printr-un meci <amical> între echipa CSMS Iaşi şi o echipă reprezentativă a ASEI. Domnul Nelu Stancea a spus că nu iar displace deloc ideea de a organiza o cupă între echipele de futsal din cartierele ieşene, având astfel ocazia de a arunca un ochi în <ograda> vecinului în vederea cooptării unor posibili viitori componenţi ai echipei! Cu bucuria faptului că întâlnirea a fost organizată într-un cadru plăcut şi familiar sportului, noi, suporterii, le-am mulţumit jucătorilor că au dat curs invitaţiei şi aşteptăm cu nerăbdare meciul de campionat înpotriva formaţiei din Cluj, de la începutul lunii februarie, dar şi partidele din play-off !”, ne-a declarat la final, preşedintele ASEI, Sergiu Melinte.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu