vineri, 11 ianuarie 2013

Cursurile Şcolii Federale de Antrenori au avut loc la Iaşi


Dan Apolzan

Joi, 10 ianuarie 2013, la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi s-a desfasurat cursul de perfectionare in vederea reinnoirii Licenteler A si B tip UEFA, care a durat 6 ore. La curs au participat peste 150 de antrenori din zona Moldovei. Cele mai importante teme abordate au facut referire la: motivarea in sport, vizualizarea jocului de fotbal si FIFA 11, cât şi programul de pregatire pentru prevenirea accidentarilor in jocul de fotbal.
"Sunt receptivi, au venit in numar mare, sunt foarte putini absenti si chiar sunt placut surprins din acest punct de vedere. Incerc sa schimb niste lucuri privind Scoala de Antrenori. Am preluat-o de 1 an si cateva zile. Vreau sa schimb ideile, sa merg pe niste lucruri care au aparut in fotbalul actual. Tin cont ca am avut o relatie foarte buna cu spaniolii, cei care au castigat ultimele doua titluri europene si ultimul Campionat Mondial, stabilind un record din acest punct de vedere. Noi vrem sa urmam modelul lor. Multumesc DJST Iasi si Casei de Cultura a Studentilor pentru sprijinul acordat in organizarea evenimentului. Participantii la cursul de specializare s-au bucurat de conditii excelente", a declarat Dan Apolzan, director Scoala Federala de Antrenori
Suntem onorati ca Iasul a fost desemnat sa gazduiasca aceasta importanta sesiune de perfectionare a antrenorilor de fotbal in vederea atribuirii licentelor A si B - UEFA. La nivelul Scolii Federale de Antrenori se simte un suflu nou, iar temele dezbatute au fost foarte interesante si modern prezentate”, a mai declarat Lector Univ. Dr. Ciprian Paraschiv, director executiv DJST Iasi.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu