joi, 10 ianuarie 2013

Fotbaliştii de la CSMS Iaşi au revenit în Dealul Copoului


Antrenorul Liviu Ciobotariu

Miercuri, Liviu Ciobotariu a condus primul antrenament din 2013 al fotbaliştilor de la CSMS Iaşi. Pe stadionul Emil Alexandrescu din Dealul Copoului au fost prezenţi jucătorii:
- Portari: Ionuţ Irimia, Andrei Bălan, Cezar Lungu;
- Fundaşi: Alexandru Creţu, Bogdan Mitrea, Adrian Avrămia, Răzvan Tincu, George Humă, Ionel Mihălăchioaie, Iulian Vladu, Radu Miron (de la Callatis Mangalia);
- Mijlocaşi: Narcis Bădic, Alexandru Ciucur, Claudiu Tudor, Marius Onofraş, Ramses Gado, Bogdan Straton, Adrian Nalaţi, Ciprian Milea, Alexandru Ţigănaşu, Ionuţ Nuţescu (CSM Paşcani), Marius Călugăru (CSM Paşcani), Claudiu Siminicariu (de la Centrul de juniori CSMS Iaşi);
- Atacanti: Claudiu Ionescu, Andrei Herghelegiu, Mădălin Crenganiş, Răzvan Gorovei, Adrian Pătulea.
Joi vor ajunge la echipă şi Curiliuc, Petrovic şi Semeneko, iar Keita va reveni de-abia sâmbătă la CSMS Iaşi.
Antrenorul ieşean Liviu Ciobotariu a declarat: "Ne aşteaptă o perioadă nu foarte plăcută pentru fotbalişti, cu acumulări, în care trebuie să muncim foarte mult. În perioada 15-25 ianuarie vom merge într-un stagiu de pregătire la Slănic Moldova, unde vom pune accentul pe pregătirea fizică, iar în perioada 1-15 februarie vom fi în Antalya, unde vom lucra tehnico-tactic şi vom disputa câteva partide amicale. Aş vrea să aducem doi-trei jucători pe posturile deficitare, pentru a putea spera la rămânerea în Liga I. Suntem în discuţii avansate cu doi jucători. Nu vă pot da încă numele acestora, dar pot să vă spun că este vorba despre un fundaş dreapta şi de un mijlocaş central (NR-probabil că este vorba despre Moutinho – de la CS Turneu Severin şi Mihalache – de la Astra Giurgiu). Nu se pune problema sa mai aducem atacanţi, pentru că avem ocupat acest post".
Se pare că transferul dinamovistului Andrei Cristea la CSMS Iaşi a picat, el fiind prezent ieri în Capitală, la antrenamentul echipei din Ştefan cel Mare !
DAN TEODORESCU


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu