duminică, 20 ianuarie 2013

“Gala Excelenţei Sportului Ieşean” va fi organizată de Primăria Municipiului Iaşi



În invitaţia oficială primită de la conducerea Primăriei ieşene se menţionează următoarele:  
Gala Excelenţei Sportului ieşean organizată de Primăria Municipiului Iaşi este un eveniment prin care dorim să ne arătăm preţuirea şi recunoştinţa faţă de sportivii ieşeni care au obţinut performanţe remarcabile în anul 2012. Prin această premiere a excelenţei sportive, Iaşul îşi preţuieşte performerii care i-au adus medalii la Olimpiada de la Londra şi la celelalte competiţii internaţionale. 
Vă invităm luni, 21 ianuarie 2013, începând cu ora 16.30, la Teatrul Luceafărul din Iaşi la Gala Excelenţei Sportului Ieşean pentru a-i sărbători împreună pe sportivii de marcă ai Iaşului.
Evenimentul va fi transmis în direct de către postul regional de televiziune TVR Iaşi. Intrarea în sală se face începând cu ora 16.00.
Semnează,
Gheorghe Nichita - Primarul Municipiului Iaşi
”.

* În direct pe TVR Iaşi şi TVR 3

TVR Iaşi şi TVR 3 transmit în direct luni, 21 ianuarie, începând cu ora 17.00, Gala Excelenţei Sportului Ieşean. Evenimentul este găzduit aşadar de Teatrul „Luceafărul” şi aduce împreună sportivi şi antrenori ai cluburilor din Iaşi, medaliaţi la competiţiile naţionale şi internaţionale în 2012, precum cei de la CS Politehnica Iaşi, CFR Iaşi, CSM Iaşi, CSŞ Unirea Iaşi, LPS Iaşi, CSMS Iaşi, CS Omega Tehnoton Iaşi, CS Enpi Iaşi etc. Aşa cum se arată şi în invitaţia semnată de primarul Gheorghe Nichita, această gală reprezintă momentul de recunoaştere şi cinstire a sportivilor ieşeni care, prin eforturi susţinute şi sacrificii nenumărate, au reuşit să fie cei mai buni şi să aducă glorie Iaşului. În fruntea listei la sporturi olimpice se vor afla Alin George Moldoveanu, campion olimpic de tir la Jocurile Olimpice de la Londra, canotoarea Irina Dorneanu, ocupanta locului 4 la Jocurile Olimpice si campioană europeană de canotaj, judoka Vlăduţ Simionescu şi atleta Angela Moroşanu. În cadrul galei vor delecta publicul cu momente sportiv-artistice gimnaştii din grupul Gimnis al Palatului Copiilor, reprezentanţii secţiei de fitness de la CSM Iaşi, gimnastele Clubului „Gim Conrado-CSŞ Anghel Saligny Iaşi”, precum şi dansatorii de la Clubul “Reflex” Iaşi. Gala Excelenţei Sportului Ieşean, care va dura până la ora 19.00, este organizată de Primăria Municipiului Iaşi, în parteneriat cu TVR Iaşi. Pentru a nu naşte polemici nedorite, s-a renunţat la acordarea titlului de cel mai bun ziarist sportiv ieşean pe 2012, iar în gala de la Teatrul Luceafărul vor fi premiaţi sportivii, antrenorii şi cluburile ieşeni pe 11 secţiuni, astfel: 1. Sportivi; 2. Antrenori; 3. Echipe-echipaje; 4. Sportivi cu handicap; 5. Cluburi sportive; 6. Persoane-personalităţi care au contribuit la dezvoltarea activităţii sportive; 7. Sportul pentru toţi; 8. Cel mai tânăr şi cel mai vârstnic performer; 9. Arbitru naţional şi internaţional; 10. Sportul pentru veterani; 11. Formatori de talente în sport.
De menţionat că în urmă cu câteva zile, mai precis pe 17 ianuarie, DJST Iaşi a organizat şi ea o gala a laureaţilor sportului ieşean pe 2012.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu