miercuri, 9 ianuarie 2013

Hugo Moutinho vine în Dealul Copoului



Mijlocaşul ofensiv al formaţiei CS Turnu Severin, Hugo Moutinho, va semna pe 6 luni cu echipa CSMS Iaşi, perioadă în care va încasa 36.000 de euro.
Hugo Moutinho (31 de ani) şi-a depus memoriu la LPF pentru a deveni liber de contract, după ce nu mai fusese plătit de cinci luni la CS Turnu Severin. Comisia va da astăzi decizia prin care portughezul se poate transfera gratis oriunde, iar fotbalistul a negociat deja cu oficialii celor de la CSMS Iaşi.
Mijlocaşul crescut de Sporting Lisabona s-a înţeles cu ieşenii pentru un salariu de 6.000 de euro pe lună, însă contractul se va întinde doar până în vară. Hugo Moutinho va putea semna însă o prelungire a înţelegerii în cazul în care formaţia din Copou va rămîne în Liga 1.
Fotbaliştii de la CSMS Iaşi vor reveni astăzi, de la ora 11.00, la antrenamentele de pe stadionul Emil Alexandrescu.
În perioada următoare, CSMS Iaşi va efectua două cantonamente, la Slănic Moldova şi în Antalya, în Turcia.
În Antalya, ieşenii vor juca şi şase partide amicale, primii adversari fiind Cernomoreţ Odessa (Ucraina), SKN Sankt Pölten (Austria) şi Napredak Krusevac (Serbia).
Preşedintele executiv Florin Prunea mai este în tratative cu Milan Mitic (CS Turnu Severin), Andrei Cristea (Dinamo Bucureşti) şi Ovidiu Mihalache (Astra Giurgiu) pentru venirea acestora la CSMS Iaşi. Portarul Cezar Lungu vrea să părăsească pe CSMS supărat de faptul că nu este titular !
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu