luni, 28 ianuarie 2013

Leonard Doroftei, primit cu cinste de preşedintele AIBA



* O delegaţie a Federaţiei Române de Box compusă din preşedintele Leonard Doroftei, Mihai Craiu (consilier pe probleme de Strategie de Dezvoltare a FRB), Viorel Sima (ziarist sportiv şi viitorul secretar general al FRB), Titi Tudor (antrenorul lotului naţional de juniori) şi Titi Tudor Jr s-a întâlnit recent la Lausanne cu preşedintele AIBA, Dr. Ching - Kuo Wu.
Leonard Doroftei şi Titi Tudor la sediul AIBA

A fost prima întâlnire a noului preşedinte Leonard Doroftei cu reprezentanţii AIBA după alegerile din 23 noiembrie 2012, iar ea s-a întins mai mult de 3 ore. "Bun venit în familia AIBA! Aici a fost, este şi va fi mereu locul României", a întâmpinat Ching - Kuo Wu delegaţia României. Un fin cunoscător al boxului mondial, preşedintele AIBA cunoştea cariera de amator, dar şi de profesionist a lui Leonard Doroftei.
AIBA trece printr-un proces de mari schimbări, boxul la nivelul seniorilor urmând a se desfăşura fără cască, iar el va avea două componente: cea olimpică şi cea profesionistă. Profesionismul se va desfăşura şi în cadrul AIBA. România a fost invitată să propună membrii pentru toate comisiile boxului mondial, ceea ce presupune revenirea boxului românesc în circuitul internaţional. De asemenea România este aşteaptată la noul campionat pe echipe, o competiţie inedită la care premiul cel mare este de un milion de euro.
Mihai Craiu l-a invitat pe preşedintele AIBA  Dr Ching - Kuo Wu în România, iar acesta a promis că va răspunde afirmativ urmând a veni ori in primăvara, ori în august la Centura de Aur, competiţie care va fi reluată de FRB, cel mai probabil urmând a avea loc la Constanţa. "Am fost primiţi cu cinstea cuvenită rezultatelor avute de România în box şi mă bucur că epoca izolării internaţionale s-a încheiat. AIBA este deschisă în relaţia cu România şi sper ca în scurt timp să ne putem mândri din nou cu rezultate foarte bune la nivel internaţional", a  declarat preşedintele Leonard Doroftei.

* Lista candidaţilor eligibili la Adunarea Generală Extraordinară din 7 februarie 2013

Candidaţii propuşi, care îndeplinesc prevederile Statutului F.R. Box, modificat în AG Extraordinară din 14.12.2012, şi care sunt declaraţi eligibili pentru a candida la funcţia de VICEPREŞEDINTE al F.R. Box sunt:
    Simion Marin - membru BF 2010
    Francisc Vaştag - membru BF 2001
    Cîtea Vasile - membru BF 2007
    Trandafir Fănel - membru BF 2010
Candidaţii propuşi, care îndeplinesc prevederile Statutului F.R. Box, modificat în AG Extraordinară din 14.12.2012, şi care sunt declaraţi eligibili pentru a candida la funcţia de MEMBRU AL BIROULUI FEDERAL al F.R. Box sunt:
    Dorel Simion
    Marin Simion
    Vlad Gheorghe
    Chioveanu Nicu
    Captari Ilie
    Martiniuc Constantin
    Auraş Relu
    Mureşan Silviu
    Toma Matei
    Alec Năstac
    Băeatu Robert-Dumitru
    Boboc Marcel Ion
    Zapartan Nicolae
    Constantinescu Nicolae
    Mihai Ion
    Dobrescu Paul
    Ghiurca Petru Daniel
    Pop Ion
    Lauruc Mihai
    Lazăr Vasile
    Iancu Niculae
    Lăcătuş Adrian
    Fetecău Adrian-Costel
    Gheorghe Napoleon-Bonaparte
    Stanca Viorel
    Mihăiţă Craiu
    Sima Viorel-Emil
    Titi Tudor
    Moroiţă Ion
    Bogdănel Stoicescu

* FR Box scoate la concurs posturi vacante

Federaţia Română de Box scoate la concurs mai multe posturi vacante în cadrul Federaţiei. Interviurile vor fi organizate în data de 04.03.2013 la sediul FR Box din str. Vasile Conta nr.16, Sector 2 Bucureşti, etajul 7, camera 718. Dosarele se pot depune până în data de 01.03.2013 la sediul FR Box din str. Vasile Conta nr.16, Sector 2 Bucureşti, etajul 7, camera 718.
Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 021.317.01.85.
Posturile scoase la concurs sunt cele de Secretar Federal, Referent de Specialitate, Antrenor Federal, Instructor Sportiv, Consilier Juridic, Contabil grad 1A.
Grupaj realizat de DAN TEODORESCU


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu