miercuri, 30 ianuarie 2013

Petre Grigoraş revine pe banca tehnică a echipei Oţelul Galaţi


Petre Grigoraş

Tehnicianul Petre Grigoraş este noul antrenor al echipei Oţelul Galaţi, el înlocuindu-l pe Viorel Tănase şi urmând să fie prezentat, vineri, într-o conferinţă de presă, a anunţat, miercuri, site-ul oficial al grupării gălăţene.
"Am încetat astăzi, pe cale amiabilă, colaborarea cu antrenorul principal Viorel Tănase, om căruia ţin să-i mulţumesc pentru perioada petrecută la cârma echipei de seniori. Totodată, vă anunţ oficial că noul tehnician al FC Oţelul Galaţi este Petre Grigoraş, unul dintre cei mai bine cotaţi antrenori români. Prezentarea oficială a domnului Grigoraş va avea loc vineri, la o oră pe care o vom anunţa în timp util. De asemenea, tot vineri veţi afla şi alte surprize în lotul de jucători care va fi deplasat în Spania pentru cel de-al doilea cantonament al iernii", se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial şi semnat de directorul general al Oţelului, Narcis Răducan.
Petre Grigoraş a mai antrenat echipa Oţelul în perioada 2006-2009, iar în această lună a plecat de la Pandurii Târgu Jiu, unde ocupase funcţia de antrenor din 2010.

* George Ţucudean, Adrian Cristea şi Zie Diabate vor juca la Standard Liege

Clubul Dinamo Bucureşti a ajuns la un acord cu gruparea Standard Liege (Belgia), antrenată de Mircea Rednic, pentru transferul definitiv al atacantului George Ţucudean (21 de ani).
George Ţucudean a plecat în această seară spre Liege, unde va efectua vizita medicală.
Presa belgiană notează că Ţucudean ar urma să semneze pe patru ani şi jumătate, valoarea transferului fiind de 750.000 de euro.
Standard Liege i-a mai transferat în această iarnă, sub formă de împrumut, pe mijlocaşul ieşean Adrian Cristea (de la Petrolul Ploieşti), dar şi pe fostul dinamovist Zie Diabate.

* Alex Maxim, la un pas de a semna un contract cu VfB Stuttgart

Dorit la un moment dat şi de Steaua Bucureşti, mijlocaşul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Alexandru Maxim, va pleca astăzi în Germania, unde va efectua vizita medicală în vederea semnării unui contract cu gruparea Vfb Stuttgart.
Conform impresarului Lucian Marinescu, suma pe care o va plăti VfB Stuttgart în schimbul lui Maxim este de aproximativ 1,5 milioane de euro.
"Sunt la aeroport. Prin intermediul meu a venit această ofertă. Jucătorul va afectua vizita medicală la Stuttgart. E un salariu de Bundesliga pe care Maxim îl va încasa. Sperăm ca totul va fi bine şi acesta va semna cu ei", a declarat Lucian Marinescu la Sport.ro.
Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a afirmat, tot la Sport.ro, că pe lângă VfB Stuttgart, altă echipă germană, SC Freiburg, este interesată de Maxim: "Freiburg şi VfB Stuttgart s-au arătat interesate de jucător. Eu nu vreau să-i dau drumul, aş dori să văd dacă el e distrus dacă nu va pleca în această iarnă. Noi nu vrem să-i dăm drumul, dar 25% din bugetul clubului ar fi asigurat dacă transferul acestuia se va realiza", a spus Marin Condescu.
Grupaj realizat de DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu