duminică, 27 ianuarie 2013

Premierul Victor Ponta a aruncat mingea la coş în Sala Rapid


Sursa foto: GSP

* Într-un meci caritabil de baschet disputat în Bucureşti, jurnaliştii Mircea Badea şi Victor Ciutacu au condus din teren două echipe de liceeni, acolo unde au mai evoluat multe personalităţi din lumea politicului şi sportului


În Sala Rapid din Giuleşti, peste 1200 de spectatori au asistat ieri la “Meciul Greilor”, două echipe din liceeni fiind conduse din teren, într-un meci caritabil de baschet, de jurnaliştii Mircea Badea şi Victor Ciutacu.
Pe lîngă liceeni, alături de cei doi jurnalişti au intrat pe teren şi mai multe personalităţi. Mircea Badea i-a avut coechipieri pe Octavian Bellu, pe Ionuţ Drăguşin - pivotul "naţionalei" şi pe Carmen Tocală - fosta preşedintă a FR Baschet, în timp ce Victor Ciutacu a încercat să facă senzaţie sub panou împreună cu premierul Victor Ponta. În tribune au mai fost prezenţi, pe post de “fani”, noul ministrul al MTS Nicolae Bănicioiu, alături de alte nume cunoscute din lumea sportului, precum Marian Drăgulescu, Elisabeta Lipă, Otilia Bădescu, Gabriela Szabo, Monica Roşu, Silvia Stroescu, Monica Iagăr, Ana Maria Brânză şi Mariana Bitang.
Dacă Mircea Badea a fost MVP-ul formaţiei lui, de cealaltă parte s-a remarcat premierul Victor Ponta, care a demonstrat adevărate veleităţi de coordonator de joc. La final, cîştig de cauză a avut echipa lui Victor Ciutacu, aceasta primind cupa victoriei după un spectaculos meci de baschet încheiat cu scorul de 61-60.
Pe lîngă banii obţinuţi din vânzarea biletelor la preţul de 15 lei / buc, organizatorii partidei au obţinut şi aproximativ 4.500 de lei, fonduri ce vor fi utilizate pentru sprijinirea proiectelor de responsabilizare civică ale liceenilor din Capitală.
Un moment emoţionant s-a petrecut după primul sfert, atunci când spectatorii au avut ocazia să vadă la lucru naţionala României de baschet în scaune cu rotile. Mircea Badea s-a aşezat la un moment dat într-un scaun, schimbînd pase cu baschetbaliştii "tricolori".
La finalul meciului din Sala Rapid, premierul Victor Ponta a menţionat: "Atmosfera de aici mi-a arătat că ceea ce fac cei tineri este întotdeauna mai bun decît ce fac ceilalţi !".
Grupaj realizat de DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu