vineri, 8 februarie 2013

Alin Petrache a fost reales în funcţia de preşedinte al FR Rugby



* Vineri, 8 februarie 2013, la sediul FRR a avut loc Adunarea Generală de Alegeri, în care au fost aleşi preşedintele, vicepreşedinţii şi membrii Biroului Federal. Din partea Asociaţiilor Judeţene de Rugby, ieşeanul Corneliu Ghenea a ratat alegerea în Biroul Federal.
Au participat 79 din cei 83 de membri cu drept de vot. Au lipsit: ACS Soimii Bucuresti, RC Cugir, CSU Agronomia Bucuresti, CS Buftea.
Alin Petrache a fost reales in functia de Presedinte al FRR cu unanimitate de voturi si a fost singurul candidat pe aceasta functie.
Sunt patru ani de cand m-ati investit ca presedinte al acestei federatii. Patru ani care au trecut repede si in care am consumat multa energie pentru a ridica nivelul rugby-ului romanesc. De multe ori am reusit sa generez un anumit progres, in alte situatii am asigurat stabilitatea, dar sunt cateva sectoare in care regresul este destul de vizibil. Din punct de vedere managerial, situatia este stabila, iar perspectivele sunt promitatoare. Prelungirea contractului de finantare cu IRB-ul pentru urmatorii patru ani, sponsorii pe care ii avem in portofoliu in acest moment, dar si semnarea unor noi parteneriate in urmatoarea perioada, sunt principalele argumente legate de finantarea activitatii rugbystice. Vremurile sunt grele, contextul socio-economic este delicat, dar cu toate aceste turbulenţe putem spune că rugby-ul este un bastion care refuză să se predea, pentru că aici bărbaţii sunt bărbaţi, onoarea este onoare, solidaritatea şi dăruirea ne reprezintă, iar patriotismul nu a devenit ceva desuet. Viziunea FRR este ca rugby-ul sa devina un model pentru societate. Valorile pe care le impartasim, desi pot parea anacronice in aceste timpuri, trebuie sa devina sloganul fiecarui club din Romania”, a declarat Alin Petrache, inainte de a fi reales.
De pe lista vicepresedintilor au lipsit doua nume, Istrate Victorel anuntandu-si in scris retragerea din cursa si Pirtoc Emil, nefiind prezent in sala a fost eliminat de pe lista candidatilor. Candidatii ramasi au primit urmatorul numar de voturi:
1. Bors Pompilie – 72 voturi
2. Boroi George – 72 voturi
3. Matei Calin – 58 voturi
5. Dragomir Cristinel Nicolae – 15 voturi
Astfel, Pompilie Bors, George Boroi si Calin Matei au devenit vicepresedinti ai Federatiei Romane de Rugby.
A urmat alegerea membrilor in Biroul Federal pe o perioada de patru ani. Marinescu Dan Doru a fost absent si astfel, eliminat de pe buletinul de vot. La fel si Calin Matei, ales in functia de vicepresedinte. Candidatii ramasi au primit urmatorul numar de voturi:
1. Dinu Dan – 69 voturi
2. Francu Elena – 55 voturi
3. Negrut Cornel – 62 voturi
4. Popa Mihai Sorin – 53 voturi
5. Secuianu Dorian Paul – 37 voturi
Primii patru vor face parte incepand de astazi din Biroul Federal.
Ispas Mihai si Culeafa Mihai au fost alesi cu unanimitate de voturi membri in Biroul Federal pe doi ani, reprezentanti ai echipelor de seniori si rugby feminin.
Manolache Nicolae a fost ales cu unanimitate de voturi membru in Biroul Federal din partea cluburilor de copii si juniori.
In functia de membru in Biroul Federal din partea Asociatiilor Judetene de Rugby si Asociatia Municipala de Rugby Bucuresti a fost ales Popa Ciprian, cu 4 voturi. Constantin Florian si-a anuntat retragerea, in plen.
1. Popa Ciprian – 4 voturi
2. Ghenea Corneliu (Iaşi) – 2 voturi
3. Osatiuc Lucian – 0 voturi
4. Constantin Florian – 0 voturi
Din Biroul Federal vor mai face parte, Secretarul General, Florin Matei, Antrenorul Federal, Peter Ianusevici si Trezorieul, Sorin Nicula.
Bergun Cleopatra si Iliescu Claudia, reprezentante RC Consult SRL, au fost alese membre in Comisia de Cenzori. S-a votat prin vot  deschis, conform prevederilor din Statutul FRR, art 33 (1).
Grupaj realizat de DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu