luni, 11 februarie 2013

CSMS Iaşi câştigă un nou meci amical în Antalya



Luni seara, CSMS Iaşi a întâlnit în cadrul cantonamentului din Antalya echipa bulgară de primă ligă PFC Montana, care a înlocuit-o pentru acest joc pe Torpedo Kutaisi (Georgia), cea care a fost desemnată iniţial să ţină piept fotbaliştilor din Copou aflaţi în stagiul de pregătire din Turcia. 
După un joc aprig disputat, elevii lui Liviu Ciobotariu s-au impus la limită în faţa bulgarilor, cu scorul de 1-0 (1-0), prin golul marcat de Ţigănaşu, în min. 30.
CSMS Iaşi a utilizat formaţia: Irimia - Creţu, R. Tincu, Avrămia, Vladu - Milea, Straton - Ciucur, Moutinho, Ţigănaşu - Herghelegiu. Au mai jucat: Mihălăchioaie, Mitrea, Cl. Ionescu, Cl. Tudor, Semenenko.
Marţi, pe 12 februarie, în cel de-a patrulea amical disputat în Antalya, CSMS Iaşi se va confrunta, de la ora 15.00, cu binecunoscuta Vasas Budapesta, aflată acum însă în liga a doua din Ungaria.
Dacă nu vor surveni modificări de ultimă oră, joi, pe 14 februarie, CSMS Iaşi se va confrunta cu echipa sârbă Napredak Krusevac, din liga a doua. Pe 15 februarie, fotbaliştii ieşeni vor reveni în Dealul Copoului unde vor continua pregătirile pentru primul joc oficial al anului, cel cu Rapid Bucureşti, de pe teren propriu, programat pe 23 februarie, de la ora 20.00, în direct pe Digi Sport 1.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu