marți, 12 februarie 2013

CSMS Iaşi pierde la limită în faţa “puştilor” de la Academia de fotbal Ferenc Puskas !



Adversara echipei CSMS Iaşi în  meciul din această seară, binecunoscuta Vasas Budapesta, a fost înlocuită în ultimul moment de formaţia „U 19” a Academiei de fotbal Ferenc Puskas, tot din Ungaria. În cel de-al patrulea amical din cantonamentul din Antalya, împotriva tinerilor fotbalişti de la „Ferenc Puskas”, antrenorul echipei din Copou, Liviu Ciobotariu, a prezentat la startul partidei următoarea formulă de echipă: Bălan - Mihălăchioaie, Creţu, Avrămia, Mitrea – Semenenko - Onofraş, Nalaţi, Cl. Tudor, Keita – Pătulea. În echipa ieşeană au mai evoluat după pauză portarul C. Lungu, alături de jucătorii de câmp Mitic, Bădic, Gado şi Curiliuc.
Meciul s-a încheiat cu victoria surprinzătoare, cu scorul 1-0 (1-0), a tinerilor fotbalişti maghiari, care au marcat golul victoriei în min. 40.
Până în prezent, în stagiul de pregătire din Turcia, CSMS Iaşi a reuşit două victorii (2-0 cu SKN St. Polten şi 1-0 cu PFC Montana), dar a şi pierdut alte două meciuri (0-1 cu Cernomoreţ Odessa şi 0-1 cu Academia de fotbal Ferenc Puskas) în cele patru partide de verificare disputate. În ultimul joc amical din Antalya, pe 14 februarie, CSMS Iaşi se va confrunta cu sârbii de la Napredak Krusevac, din liga a II-a.
DAN TEODORESCU


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu