vineri, 22 februarie 2013

CSMS Iaşi s-a întâlnit cu suporterii de elită ai Iaşului !



Joi seara, într-un cadru deosebit la Magic Sport Pub din complexul studenţesc Tudor Vladimirescu a avut loc prezentarea noilor achiziţii ale formaţiei de fotbal CSMS Iaşi, într-o manifestare organizată de Asociaţia Suporterilor de Elită ai Iaşului (ASEI). Au fost prezenţi la întâlnirea cu suporterii fotbalului ieşean jucătorii Milan Mitic şi Hugo Moutinho, dar si antrenorul secund Adrian Kerezsy ! Alături de ei s-au aflat preşedintele executiv al clubului din Copou, Florin Prunea, antrenorul Liviu Ciobotariu, jucătorii Adrian Pătulea şi Iulian Vladu.
Întâlnirea dintre suporteri şi stafful echipei CSMS Iaşi a fost un bun prilej de a se discuta despre echipa din Copou, despre spiritul echipei şi despre spiritul tribunei. Aşa cum spunea şi preşedintele Prunea, publicul fiind al 12-lea jucător la fiecare meci !
La rândul lor, jucătorii au dialogat cu suporterii, cu foarte mulţi componenţi ai brigăzii "Eteria", fiecare invitat răspunzând la numeroasele întrebări puse de către suporteri, cel mai intervievat dintre jucători fiind Adi Pătulea.
Întâlnirea s-a încheiat cu o sesiune de autografe din partea oficialilor, jucătorilor şi antrenorilor de la CSMS Iaşi, ei oferind şi invitaţii la meciul de sâmbătă, de la ora 20.00, contra Rapidului, care va fi găzduit de stadionul Emil Alexandrescu din Dealul Copoului.
Noi, suporterii, sperăm să adăugăm la zestrea echipei noastre de fotbal încă 3 puncte! De asemenea, aşteptăm ca stadionul să fie plin şi fanii să încurajeze pe CSMS Iaşi! Menţionez că pentru prima data la Iaşi s-a realizat transmiterea manifestării de joi LIVE, pe Internet, cu ajutorul www.newsiasi.ro şi target media,   CSMS Iaşi având suporteri în toate colţurile lumii ! Sperând că v-am trezit interes, vă mai aşteptăm şi la alte acţiuni ale ASEI, dar până atunci vă aşteptăm sâmbătă, pe 23 februarie, la stadion pentru a scanda HAI CSMS IAŞI !”, ne-a declarat Sergiu Melinte, preşedintele ASEI Iaşi.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu