vineri, 1 februarie 2013

CSMS Iaşi zboară astăzi spre Antalya !



* Vineri, 1 februarie, echipa de fotbal CSMS Iaşi va pleca pe calea aerului în sudul Turciei, pentru cel de-al doilea cantonament de pregătire din acest an

Jucătorii echipei ieşene vor face în dimineaţa acestei zile un antrenament la Izvorani, iar după-amiază vor decola spre Antalya, unde vor sta două săptămâni în cantonament.  Vor face deplasarea în Turcia 23 de jucători, astfel:
- Portari: Irimia, C. Lungu, Bălan;
- Fundaşi: Mitic, Mihălăchioaie, R. Tincu, Mitrea, Vladu, Bădic;
- Mijlocaşi: Onofraş, Ciucur, Keita, Straton, Milea, Semenenko, Cl. Tudor, Moutinho, Nalaţi, Ţigănaşu;
- Atacanţi: Curiliuc, Gado, Cl. Ionescu, Pătulea.
Alţi trei jucători (Creţu, Avrămia, Herghelegiu) vor ajunge mai târziu în Antalya, deoarece participă timp de o săptămână la o acţiune a lotului naţional de tineret al României, sub conducerea lui Emil Săndoi. Ar putea ajunge în cantonamentul din Turcia şi Ovidiu-Marius Mihalache (Astra Giurgiu), dacă acesta şi-ar depune în timp util semnătura pe contractul oferit de CSMS, el fiind ieşean.
Stafful echipei din Dealul Copoului în cantonamentul din Antalya va fi alcătuit din preşedintele executiv Florin Prunea, antrenorul principal Liviu Ciobotariu, antrenorii secunzi Narcis Ciocîrlan şi Dănuţ Munteanu, antrenorul de portari Gheorghe Niţu, preparatorul fizic Mircea Oaidă, medicul Marius Pralea, directorul sportiv Ovidiu Pancu şi magazionerul Gheorghe Ungheanu.
Lotul echipei de fotbal CSMS Iaşi se va caza în Antalya la “Mardan Sport”, din Aksu. Programul meciurilor amicale din Antalya pentru fotbaliştii ieşeni se prezintă astfel:
- 5 februarie: cu Cernomoreţ Odessa (locul 5 în prima ligă din Ucraina);
- 8 februarie: cu SKN St. Pölten (locul 2 în liga a doua din Austria);
- 11 februarie: cu Torpedo Kutaisi (locul 3 din prima ligă din Georgia);
- 12 februarie: cu Vasas Budapesta (locul 2 din liga a doua din Ungaria);
- 14 februarie: cu FK Napredak Krusevac (locul 1 din liga a doua din Serbia).
Acest program ar mai putea suferi modificări, în funcţie de situaţia echipelor aflate la faţa locului. Ar mai putea fi programate şi alte partide amicale pentru CSMS Iaşi, în cantonamentul din Antalya.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu